Jump to content
IGNORED

Naši "sportski radnici" u svetu


Goksi

Recommended Posts

Otvaram ovaj topik u cilju boljeg informisanja forumaša o našim sportskim radnicima™® širom sveta. Onima koji popularišu najvažniju sporednu stvar na svetu a naše gore su list. Sve su to ugledni momci, sa beogradskogsrpskog asfalta potekli pa da vidimo šta imaju da nam kažu.Za početak jedan Cane™.Станимир Цане Прелићcane-prelic.jpg

Шампиони кад пуцњи престану!Гину људи у Обали Слоноваче док председник Лорен Гбагбу одбија да преда власт мирним путем. Грађански рат се разбуктава, лопта мирује.oslon.jpgЖурнал је потражио и нашао Станимира Цанета Прелића, власника Африка спорта, једног од најпопуларнијих клубова у „Дрогбиној земљи“.- Смириће се све брзо, уверен сам. Проводим новогодишње празнике у Србији :wub: , средином јануара путујем у Обалу Слоноваче, чека нас велики посао – смиреним гласом говори Цане.За пет дана погинуло је више од 200 особа, зар немате страх да се враћате у Африку?- Грађански рат никоме не одговара, трагедијама мора да се стане на крај и то убрзо. Тамо је 16.000 Француза и нико није отишао, што је доказ да ће пуцњи да престану. :o Има ли панике у Африка спорту?- Тренери су на задацима. У Абиџану није алармантна ситуација, полиција и снаге Уједињених нација одржавају стање под контролом.А где је шеф стручног штаба Ђорђе Коковић?- Овде. Ускоро ће и он у Абиџан. Чека нас 28. јануара прва утакмица Афричког купа конфедерација у Гвинеји, хоћемо да тријумфујемо у том такмичењу.Сезону сте завршили са трофејом Купа Обале Слоноваче?- Бићемо шампиони у следећој, нема шансе да буде другачији епилог.Остали сте без три играча?- Продали смо једног у белгијски Гент, двојицу у Швајцарску. Имамо на „лагеру“ 50 момака :mellow: , неће бити проблема да остваримо запажене резултате.Има ли појачања за српске клубове из вашег клуба?- Не верујем да би могао да се реализује посао таквог карактера, нису то јефтини играчи… :( Докле су стигли инфраструктурни послови у Абиџану?- Купили смо 40 хектара земљишта, радови тек престоје. Само да ратно стање прође – закључио је Станислав Прелић, спонзор чачанског Борца у данима клупског узлета.
Iako stanje "nije alarmantno" on i njegov trener Koković :huh: su proveli praznike ovde. Čeka se samo da se prestane sa tim pucanjem angry.gif da bi njegovi momci mogli da budu šampioni.A na lageru za isporuku ih čeka oko 50 :Hail: .Dakle ovo je čovek koji je uspeo sa svojih 10 prstiju na 2 ruke da u drugoj državi kupi fudbalski klub, 40 hektara i 50 komada na lageru (sve ono što kod nas nije mogao). Ima li naša država mogućnost da pomogne ovim ljudima ili ćemo doveka da gledamo odliv mozgova™ :( (prim.aut. po slici se vidi da je ovaj poveći)?Sportski Žurnal je ovom ološu gospodinu velikodušno ustupio pola strane.
Link to comment
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Feindouno

    7

  • Apollo Creed

    5

  • copkillah

    4

  • Bright Billy

    4

:lol:fenomenalan tekst. mogao bi ruznal da nam daruje seriju tekstova sa postenim fudbalskim radnicima diljem sveta.50 momaka na lageru :Hail:brate...

Link to comment

pametan čovek, slonovi su talentovani za fudbal i svakako će u budućnosti postizati veću cenu od naših "talenata", barem dok ne uđemo u eu tamo negde 2031 godine

Link to comment

Сивић препородио КечкеметSivic-001.jpgНиједна озбиљна фудбалска анализа у Мађарској не искључује ренесансу Кечкемета од доласка Томислава Сивића зa шефа стручног штаба. „Блик“ му је доделио епитет чудотворца, „Немзети спорт“ га описује као човека чврстог и победничког карактера који не дозвољава да му се било ко меша у рад…Стигао је као спасилац. Кечкемет је после осам кола имао само три бода. Силазак у нижи ранг био је реалност, а сада није сан ни пласман међу првих пет. Са шест победа на осам мечева, Сивић је лансирао клуб из малог места до девете позиције. Остварио је и максимална четири тријумфа у Лига купу Мађарске.– Резултати у Кечкемету велика су сатисфакција. Екипа је била у ауту кад сам дошао, али смо успели да кренемо напред – истакао је Томислав Сивић.Кечкемет је спремио уговор до лета 2013. после растанка са ФСС?– Ако се предомисле, чека Дебрецин. Не бринем. Ових дана сам на скијању.ts.jpgСтигло је и појачање из Србије?– Потписао је Синиша Радановић из кулског Хајдука. Срби су увек били цењени у Кечкемету.Хоће ли бити још новајлија из Супер лиге, Партизан би радо продао Мореиру?– Имамо бољег од Мореире.Играч Кечкемета Алемпијевић је довођен у везу са Црвеном звездом?– Није играо док нисам дошао, а сада вреди милион евра. Померио сам га у везни ред и „експлодирао“ је у финишу сезоне. Стандардни су још Чукић и Савић.Могло је да се догоди да на зимски одмор одете и без пораза?– Видеотон је победио 4:2, најбољи је у лиги и не сумњам да ће освојити титулу. Голман Младен Божовић је у форми, одлично игра и Марко Анђић. Други пораз је био „на правди Бога“, нисмо заслужили да изгубимо од Ђера. Аца Радосављевић је одбранио пет зицера.Међу победама издваја се 3:0 против Дебрецина на његовом терену?– Промашили смо и пенал. Утакмица за незаборав.И најбоља препорука Дебрецину да вас има у виду за будућа времена?– Имам амбиције да једног дана тренирам Дебрецин и освајам трофеје. Увек ми је био изазов да урадим нешто што нико други није могао, увео сам Кечкемет у елиту после 97 година чекања, а клуб са Фарских Острва је постао шампион после три ипо деценије. Ништа није случајно. И даље сам фудбалски „занесењак“, идем напред резултатима, мада знам да се други брже и лакше пробијају не мењам пут.АКАДЕМИЈА СИВИЋДржавни пројекат Мађарске постало је улагање у младе фудбалере.– Оснивају се академије у сваком клубу, новац дотирају држава и национални фудбалски савез.У току је гласање за име Академији Кечкемета, убедљиво води Томислав Сивић. :lol: – То је велика част. Нећу радити у школи, већ навијачи желе да ми се одуже за све што сам урадио за клуб и град.

Link to comment
Jel' to onaj poverenik SNS-a za Moravički okrug, četnik, patriota, bivši gazda/sponzor Borca iz Čačka?
Hm. Dakle eventualnom promenom vlasti bi mogli da očekujemo da igrači iz ovog kluba postanu jeftiniji dostupni našim klubovima?
Link to comment

Poznati srpski trener Branko Sosa Babić potpisao je ugovor sa ekipom Ksatrija Solo, članom indonežanske Premijer lige.Njegovim dolaskom, u egzotičnu destinaciju stigla su i trojica srpskih igrača Stevan Račić, Žarko Lazetić i Đorđe Ivelja.Na putu za Indoneziju nalazi se i Aleksandar Mijatović, bivši igrač Obilića, Vojvodine i Kalitee.„Azija je u fudbalskoj ekspanziji i predstavlja veliki izazov. Svima nama veliku garanciju daje trener Babić. Njegov pečat stoji u mnogim klubovima, pa i u Indoneziji. Sa njim može samo da se profitira. Drago mi je da misli da mogu da mu pomognem na putu ka šampionskoj tituli i unapređenju fudbala“, kaže Mijatović za „Sport“.U ekipi su još od stranaca makedonski golman Aleks Vrteski i Australijanac David Micevski.Premier liga Indonezije osnovana je prošle godine i u svojoj prvoj sezoni 19 ekipa boriće se za titulu šampiona od januara do oktobra ove godine.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...