Jump to content

Kako izgleda 1 Srbin?


Indy

Recommended Posts

Radije nego da trollujem busovu spektakularnu temu o Lisabonu, evo dela nj. poruke ovde:

Najluđe od svega: Upoznao švajcarskog pevača s evrovizije koji je te večeri došao kod Kristijana sa svojim dečkom (ovo je pevač, a i dečko je smešan baroknog izgleda). ...Kao da sam gledao crtani film :lol: . U stvari, ovo bi trebalo staviti na temu o integraciji, jer sam čuo sve moguće predrasude o imigrantima koje sam mogao da čujem. Počelo je sa "You're Serbian?! :o But you don't look Serbian!" Prvih pola sata je cela konverzacija među svim učesnicima išla na engleskom i oni su samo znali da sam ja iz Toronta. Kad je čuo da smo ta drugaricina drugarica i ja razmenili dve rečenice na srpskom, šokirao se. (Nisam dobio odgovor na pitanje kako to Srbi pa izgledaju :lolol:). Onda smo čuli da su Srbi lopovi, ne Albanci su lopovi a za Srbe se ni ne zna šta su. Sve Istočnoevropljanke su ili qrve ili druge seksualne radnice (drugaricina drugarica je plava :lol:; nije pomoglo), a Portugalci peru klozete (sve to u Švajcarskoj, naravno). :Hail: :Hail: :Hail:Na kraju sam mislio: Nadam se da nisu svi Švajcarci sada ovakvi inače :blink:. Najtragikomičnija od svega mi je bila ta ozbiljna smirenost s kojom su nam saopštene te velike životne istine.
Pitanje u boldu (za rasejana: masnim slovima) - kako 1 Srbin to izgleda?Nedavno mi je na (hvala bobu, bivsem) poslu neko rekao: "You have a Serbian head!" Posle je probao da me davi o fudbalu, a verovatno je otisao neuveren da sam 1 Srbin, posto nisam bio cuo ni za tog vrazijeg Krasica (onda). Posle sam se dugo gledao u ogledalu, sto inace izbegavam po svaku cenu, i nisam uspeo da nadjem nista sto bi me razlikovalo od generalne populacije 1 Melburna...Kako izgleda Srbin, kakva je to 1 srpska glava? Edited by Indy
Link to comment
 • Replies 417
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • bus

  43

 • msmodesty

  26

 • Indy

  46

 • B_B

  28

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kako izgleda Srbin, kakva je to 1 srpska glava?
Meni je to objasnio 1frizer. Srpska glava izgleda kao da te neko mlatnuo lopatom po potiljku, pa ti je iz profila spljostena a iz anfasa siroka. Kada sam ga pitao odakle mu to, on mi je objasnio da su srpske majke ranije povezivale decu vrlo tvrdo u pelene i ostavljale ih da spavaju na ledjima, sa glavom koja gleda u plafon (a cije se kosti jos nisu formirale). Odatle taj spljosteni potiljak.Onda se setih slika starih solunaca, osisanih (zbog vashi) do glave. Mozda je frizer bio u pravu.
Link to comment
:lolol: tvrda glava!
А не, то је босанска.Ја бих са својом главуџом и челенком могао да штрчим било где, ал' јок, тамо(рж) никад нису успевали да погоде одакле сам, једино су по нагласку контали да сам из једне од тих Европа, док су ми овде говорили да ако на нешто већ треба да личим, онда на Швеђанина :isuse:.Закључио сам да не личим ни на шта. Тј, скроз оригиналан.
Link to comment

zenska srpska firzura

svi ste pomislili na minival na vrhu glave, kratko na potiljku i sa strane

meni svojevremeno bile u poseti dve slovenke, kad su se vratile iz prve setnje gradom, komentarisale su kako ljudi nisu mali, crnoputi i brkati (a ni zene)

Link to comment
Meni je to objasnio 1frizer. Srpska glava izgleda kao da te neko mlatnuo lopatom po potiljku, pa ti je iz profila spljostena a iz anfasa siroka.
Moja drugarica antropolog bi rekla brahi- do mezokefalna ako se dobro sećam. Valjda tu ima nešto i u đenima, ne znam. :unsure: ...Za you don't look Serbian, ovo nije bio prvi put. Dešavalo se i dva-tri puta ranije. Ali mislim da se tu više radi o predrasudama o manirizmima (i eventualno odeći, obući, kajlama?). A naravno, moguće i da očekuju da smo mali, crni i brkati. Mislim jesmo (jel bio neko u južnoj Srbiji?), ali smo isto i visoki i smeđi i koješta drugo.
Link to comment
A naravno, moguće i da očekuju da smo mali, crni i brkati. Mislim jesmo (jel bio neko u južnoj Srbiji?), ali smo isto i visoki i smeđi i koješta drugo.
Pa da... skoro svaki Srbin je 1 kontraverzna licnost. Debeli mrsavko, visok a nekako sitan, crnomanjasti plavusan, cosav sa lepim brkovima. :s_w:
Link to comment
Meni je to objasnio 1frizer. Srpska glava izgleda kao da te neko mlatnuo lopatom po potiljku, pa ti je iz profila spljostena a iz anfasa siroka. Kada sam ga pitao odakle mu to, on mi je objasnio™ da su srpske majke ranije povezivale decu vrlo tvrdo u pelene i ostavljale ih da spavaju na ledjima, sa glavom koja gleda u plafon (a cije se kosti jos nisu formirale). Odatle taj spljosteni potiljak.Onda se setih slika starih solunaca, osisanih (zbog vashi) do glave. Mozda je frizer bio u pravu.
Јесте. То су и наши лекари знали. Није ништа генетски, него управо то.
Link to comment

Mene je taksista u Belfastu od hotela do aerodroma ubedjivao da nisam Srbin iznoseci mi Zivotnu Istinu da prosto nemam ni visinu ni gabarit za 1 prosecnog Srbina. Jedva je na kraju ispostovao pasos mrmljajuci nesto o manjinama i uticaju raznih patuljastih osvajackih plemena na mojih bijednih 185 visine i tadasnjih 95 kila. Kasnije je priznao da je bio u UNPROFOR-u, a meni bilo zao da ga podsecam na 2. Zivotnu istinu da su u strahu velike oci. :D

Link to comment

Ne izgleda kao 1 Norvežanin, po svemu sudeći. <_< Više puta mi se tamo desilo da me razni nepoznati ljudi, kad hoće nešto da priupitaju, prvo pitaju znam li norveški, i još se lagano iznenade kad čuju odgovor.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...