Jump to content
IGNORED

Vratiće se rode


ducca

Recommended Posts

Toliko je dugo najavljivana ova serija, na b92 nije moglo da se živi nedeljama pre prve epizode, čak su je poredili sa Grlom u jagode (?!), te serija koja će obeležiti noviju generaciju glumaca, itd...I dođe ta prva epizoda a ja bogme ne videh ništa od najavljenog. Priča smešna, isprazna, fazoni glupavi, izgustirani, kad ne znaš čime da se približiš publici ti udri po psovkama, Đuričko prevaziđen, dijalozi a la Srećni ljudi, Porodično blago i slično...Možda sam ja previše očekivao, ali ova serija je jedno mučenje, pokušao sam da gledam i drugu epizodu ali ne vredi, ne ide pa ne ide...Ne predviđam drugu sezonu. Rejtinzi će učiniti svoje i serija će biti zaboravljena. Jednostavno, nema nade za domaće serije (aj da ne budem previše grub pa kažem kinematografiju uopšte)!

Link to comment

kinematografiju uopshte!!!...serija nije naj-naj, ali opet nije ni najgori trash kako ga ti opisa...realna prica o muvatorima koji pokushavaju da opstanu, nishta spektakularno, ali sa druge strane nije toliko crno...a shto se tice humora, meni je OK, ekipa je the Best, mjuza solidna, produkcija isto...

Link to comment

Treca epizoda:Zabune kao iz zlatnih dana Sime i psa Deska. Tu ni dobar dan ne prodje bez replike. Selo u Zoni Sumraka a nadomak Beograda. Kurac i picka iz usta ne izlaze nikome. Overbrending jedan! Momenat za secanje: pijacni dziber krimos u Green Day majici.Obecavam da cu pratiti i recenzirati svake nedelje. Ja volim da se nerviram!

Link to comment

Možda ipak radnja krene uzlaznom putanjom.Radnja treće epizode neodoljivo podsjeća na sarajevsku TV dramu iz 91-ve - ''SA 204-272'' sa Borom Todorovićem i Vesnom Trivalić u glavnim ulogama.U toj drami njihov mercedes se zaglavi u baruštini u nekoj zabiti i Bora ide po selu i traži ko će ga izvući, a seljaci to koriste kao priliku za šegačenje.Zanimljivo je da se dvoje glumaca iz te drame pojavljuje i u trećoj epizodi ''Roda'' (uz Trivalićku tu je i Saša Petrović).

Link to comment

Sve što valja u celoj seriji su scene sa Bojan/žika/Ljuba, a mislim pogotovo zbog prvog i trećeg (Dimitrijević, Bandović) jer su uloge pajdomana i sirovine baš legle ovoj dvojici. I lepo je što Bojan konačno dobija širu afirmaciju, zaslužio je ("aaa... da probam ja čistaka pa ga ti posle kolji...?") :lol:

Link to comment

Zadnja epizoda se opasno razvukla i postala dosadna i svela se samo na psovke između dva glavna lika i pojavljivanje novoga lika.Ništa naročito u odnosu na prošlu.I još javljanje pokojnog Toze iz filma "Kako je propao Rock 'n' Roll " od istog autora.

Edited by Jerry
Link to comment

evo i ja sinoc resio da odgledam ono sto je meni ok je produkcija, muzika(koju je radio Losha?????kako sta gde???), ustvari najbolji deo ove serije je ona uvodna spica sa sve kadrovima i muzikominace prica je suuvise spora za moj ukus, sve kao nesto krene pa nista .... i kad dodjose do scene sa uplakanom radom djuricin stomak mi se okrete i ja prebacih kanalali sigurno cu pogledati jos koju jer i ja sam mazohista

Link to comment

Zeleo bih da se zahvalim kablovskom operateru KDS sto je u momentu kada se na ekranu pojavila Radmila Djuricin obustavila emitovanje. Hvala. I ja imam svoje granice i umalo da budu predjene.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Pih, niko da se zainteresuje...A nova epizoda svake nedelje vodi further down the road of pointlesness... Sad je vec izvesno da je ovo pocetak zen pravljenja serija. Sigurno niko od umesanih nema pojma o cemu se tu radi, kako ce se zavrsiti. Seriju treba uzeti kao ucilo. Razvucenost i tegljenje su dovedeni do perfekcije. CEMU OVO? Svaki sporedni lik ce dobiti svoju epizodu.Odlicno je, jedva cekam sledecu. Navukao sam se... Jos da Glamurama ide posle... ih!

Link to comment

za promenu nema brkatog tate i drcne mame sa sve klincem debilcicem i sekom zavodnicom...a Kojo prava slika "patriJote" : "ajde pope molim te, da im ga zabijemo na crveno slovo" :)

Link to comment

Ma meni je bilo sve jasno na samom početku prve epizode kad se kao Đuričko budi u podne i žuri negde a keva ga juri po kući sa sendvičem i hrani sinčića debila. :puke: Pa to ne rade ni 2godišnjacima. Stvarno je jadan taj reditelj što je kao nešto radio u Americi pre nego što je odlučio da se vrati ovde i počasti nas 1 prvoklasnom govnarijom. Ne znam dokle će pokušavati da naprave nešto sa tim jadnim serijama u našoj zemlji. Koga je bre više briga za domaću kinematografiju kad napolju, na primer, postoje stotine neistraženih prvoklasnih serija (da ne pominjem filmove ovaj put). Aj razumem da smo '88. imali petkom u osam Poroke Majamija, eventualno Dalas ili Dinastiju i fukin Bolji život i to je tada kao bilo wooow. Naši se do danas nisu odmakli od nivoa Boljeg života...Patetično i tako tipično!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...