Lancia Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 fali mi stolica za ljuljanje, al ajde. Link to comment
Lancia Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 ^ koliko je samo ovo iznad bezveze, uf.morao sam na nesto smislenije da prebacim:ne zvuci nista grdje od slicne zajebancije crnih kljuceva. mada meni na ovoj vrucini sad sve prolazi sto nije neko folk palamudjenje. Link to comment
assück Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 nau blejing .... ha, podseca me koliko godina imam kada na pocetku filma dve klinke kazu, neki od nasih oceva sviraju ... jerry's kids 1982 i sada :)odlican reunion matoraca. ne nedostaje energije. gomila memorabilije, omota, postera.... in my eyes...бачи линк Link to comment
wayfaring stranger Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 бачи линкбачиo Link to comment
Takeshi Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 ne zvuci nista grdje od slicne zajebancije crnih kljuceva. mada meni na ovoj vrucini sad sve prolazi sto nije neko folk palamudjenje.e sad' crni kljucevi, ovo je vise seckanje i krpljenje delova starih stvari (bluz) u nove elektronske forme, ali da ipak ostane trag odakle je uzeto.barem je ideja zanimljiva.mislio sam da je omot stos, a u stvari se stvarno dobija mali komplet za pravljenje kartonskog gramofona. :D np: Link to comment
Lancia Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 e sad' crni kljucevi, ovo je vise seckanje i krpljenje delova starih stvari (bluz) u nove elektronske forme, ali da ipak ostane trag odakle je uzeto.barem je ideja zanimljiva.mislio sam da je omot stos, a u stvari se stvarno dobija mali komplet za pravljenje kartonskog gramofona. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=iH1GGBvI_Yk drugim recim, hipster skrnavljenje :) al' meni se svidja. super je gramofon, ocu jedan. Link to comment
Patty Lee Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 naizmenicno:&chan rula. Link to comment
bad music for bad people Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 (edited) http://www.putlocker.com/file/532E4898049884D9 Edited September 26, 2012 by bad music for bad people Link to comment
Recommended Posts