Jump to content
Sign in to follow this  
Delija67

Turska

Recommended Posts

Delija67

Otvaram topic za one koji ce da idu na prvenstvo za informisanje o putu, smestaju, kupovini karata i slicnim potrebstinama, kao i za reportaze iz Turske. Srbija igra od 28. avgusta do 2. septembra u Kajzeriju, dok je od 4. do 12. septembra zavrsnica u Istambulu. Gde ici, sta raditi, sta videti, jesti, piti dok nisu utakmice? Turska nije daleko pa ocekujem vecu forumasku ekipu od one u Africi, moguce da cu i ja biti tamo.

Share this post


Link to post
dzoni

Ja sam pitao vec na onom topicu o reprezentaciji pre jedno mesec dana da li ima zainteresovanih sa foruma da idu, ali se nije bas pokazalo neko veliko interesovanje. U svakom slucaju ja sam i dalje zainteresovan ako bude isao jos neko od forumasa. U onaj Kayseri gde igramo grupu ne bih bas isao, tih desetak dana u Istanbulu bi mi bilo sasvim OK.

Edited by dzoni

Share this post


Link to post
Parsons

nasi igraju u turskom kumrovcu, ibro güll je tamo rodjen. bice u to vreme vrucina, pa probaj obavezno zamrznutu dinju u koju je ubrizgan raki. :Hail:

Share this post


Link to post
Shan Jan

Kajzeri se mora obici, pravi miris Turske a ne oni Kusadasiji <_< Ja cu mozda ici ukoliko nemam ispita a verovatno cu imati :(

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...