belch Posted 14 nov 2013, 15:45:52 :)http://liceulice.wordpress.com/tag/pretplata/ Share this post Link to post
pacey defender Posted 14 nov 2013, 15:52:48 Da, pročitao sam ovaj opis i i dalje ne razumem. Stvarno. Ukoliko u vašem gradu još uvek nema naših prodavaca, a želite da redovno do vas, ili nekog vama dragog, dolaze naši novi brojevi, postanite pretplatnik magazina Liceulice. Kupujući primerak za sebe otkupljujete i jedan za nekoga od prodavaca. To znači da jedan prodat magazin na ulici donosi prodavcu dvostruku zaradu. To je dovoljan razlog da priuštite sebi, redovno i na vreme, magazin (koji se čita dugo, i po nekoliko puta) znajući da niste izneverili prodavce i ključnu svrhu uličnih novina. Šta znači ovo "jedan za nekoga od prodavaca". Prodat magazin na ulici (to nije ovaj moj primerak, zar ne) donosi prodavcu (kom prodavcu - svim prodavcima?) dvostruku zaradu?Izvinjavam se, nije mi jasno. Share this post Link to post
Lezilebovich Posted 14 nov 2013, 15:55:53 prodan magacin na ulici donosi valjda prodavcu 50 dindži ili 75 možda, od kako je poskupelo. Preko pretplate niko od prodavaca ne dobija tu "ekstra zaradu" nego verovatno ide u neki fond, pa se svima deli ... ili tako nešto. Share this post Link to post
Lezilebovich Posted 20 nov 2013, 09:18:53 (edited) Novi broj izašao. Nisam još pročitao, ali samo da kažem da me malo nervira ovaj dizajn gde mi tekst iz jedne kolone prelazi u drugu. Nekako mi otežava čitanje i onda se osećam kao neki glupan kad ne znam di da gledam :( Edited 20 nov 2013, 09:19:14 by Lezilebovich Share this post Link to post
luba Posted 19 jun 2015, 13:43:52 čedo napunilo pet godina. malo depresivno zvuči 25 brojeva za pet godina, ali 50 stalnih prodavaca to potire :) Share this post Link to post
čekmeže Posted 19 jun 2015, 19:59:44 Meni malo depresivno da se poimence zahvaljuje pretplatnicima Share this post Link to post