Jump to content
IGNORED

1 forumaski teatar™


אַף אֶחָד

Recommended Posts

hm. ne znam kako ovo treba da izgleda. nesto kao dramska sekcija. ideja je da zajedno napravimo virtuelnu predstavu sa zadatom linijom radnje uz slobodu improvizacije. izvodjenje ekskluzivno na ppp. probe na skajpu ili tako necemu. hoce li neko da se igra? predlozi?

Link to comment

Odlicna ideja :) Daj tehnikalije - kako si to zamislio?edit: predlog je da predstava bude multimedijalna onoliko koliko medij dozvoljava. Imamo fotografije/grafike, imamo youtube za video, audio ... ... moze:)

Edited by CowBoy
Link to comment

Mashtovito, mada malo lichi la l'art/pour/l'art - nedostajace , u tom slucaju, pocetak i kraj (kraj svakako:)Mozemo da predlazemo par dana, pa da se dogovorimo oko scenarija.Ja sam mislio da je i Chandra imao nesto na umu?

Link to comment

mozemo da uradimo adaptaciju forumskog romana... :P salu na stranu. ozbiljni predlozi - ili forumski triler (mozda po motivima nekog stvarnog dela) ili beckett ili nesto slicno. ako cemo triler - onda da zavrnemo rukave i bacimo se na pisanje. angazujemo forumske dramaturge (posebno one koji lurkuju).beckett je zgodan jer moze da se improvizuje na njega. recimo endgame. multimedijalni sadrzaji - super!probe na skajpetu.

Link to comment
  • 1 month later...

pa poshto je dobri samaricjanin & decidirani pacifista bez dvostrukih arshina chandra odbegao silom prilika :ph34r: da preimenujemo topicj u neverbalni teatar?romeo kastelucjijev brisel je ovo godine na bitefu bio otkrovenje...upitan ja kada che alternativne pozorishne trupe u nas raditi vako neshto ? <_< 73821902046f77a0375990288014628_extreme.jpg

Edited by palfoot
Link to comment
  • 9 months later...

nema veze sa temom, osim sto je teatar u pitanju. a pitanje je - da li je neko od /inostranih/ forumasa video neku od ovih predstava:Metastaze (tekst Ivo Balenović, režija Boris Svrtan, Kazalište "Kerempuh", Zagreb)San ivanjske noći (tekst V. šekspir, režija Aco Popovski, Kazalište "Gavela", Zagreb), Samoubica (tekst N.Erdman, režija Eduard Miler, NP Sarajevo), Malograđanski pir(tekst B. Breht, režija Eduard Miler, Crnogorsko narodno pozorište).da li i sta od ovoga vredi pogledati? hvala.

Link to comment
nema veze sa temom, osim sto je teatar u pitanju. a pitanje je - da li je neko od /inostranih/ forumasa video neku od ovih predstava:Metastaze (tekst Ivo Balenović, režija Boris Svrtan, Kazalište "Kerempuh", Zagreb)San ivanjske noći (tekst V. šekspir, režija Aco Popovski, Kazalište "Gavela", Zagreb),
prvo samo čitala, al drugo pogledala prošle sezone. simpatična i lepršava predstava, tekst je poprilično prilagođen. i da, ako se ispravno sjećam, matilda ivančić može još uvik napravit špagu. -_-
Link to comment
prvo samo čitala, al drugo pogledala prošle sezone. simpatična i lepršava predstava, tekst je poprilično prilagođen. i da, ako se ispravno sjećam, matilda ivančić može još uvik napravit špagu. -_-
pa to sam u stvari i htela da pitam, ima li poznatih glumaca i gimnastike i slicno. hvala, nikola :)(u crnogorce sa spiska se ionako na nevidjeno uzdam, skoro sve sto sam do sad videla iz cnp-a je bilo ili zanimljivo inovativno ili dostojanstven i precizan klasican teatar)
Link to comment

DAKLE, PISEMO DRAMU, POCINJEM:licnosti: Haus, Kadi, 3opge,.......3opge: ovaj mesar sto su ga doneli je jeo zive kobasice. kaze covek super su, a kaze i da su bile neke sumnjive svinje, mora da je pantljicara.gde je Haus?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...