Jump to content

Čile - Španija


Boza_zvani_Pub

  

26 members have voted

 1. 1. Ko pobedjuje?Recommended Posts

 • Replies 121
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • gervasius twinkleminkleson

  12

 • casperbgd

  12

 • Milogled Bluff

  8

 • Phoney Bone

  19

Cile je prilicno ozbiljna ekipa, Spanci ce se namuciti, ali verujem da ce i dobiti 2-0. Jos ako budu znali rezultat iz drugog meca, nije nemoguce da se i dogovore. Onaj ko pobedi ide na Portugal, a ko izgubi ide na Brazil, tako da im je svejedno :D

Link to comment

Čile ako ne izgubi, prvi je u grupi. Ako izgubi biće sigurno iza Španije, a da li i iza Švajcarske zavisi od gol razlike kojom ovi dobiju Honduras.Španci ako pobede Čile idu na prvo mesto, osim ako i Švajcarska pobedi sa razlikom od 2+ (u kom slučaju su drugi). Ako odigraju nerešeno, treba im da Švajcarska ne pobedi (inače ispadaju). Ako izgube, skoro sigurno ispadaju.Švajcarskoj treba što ubedljivija pobeda protiv Hondurasa. Trenutno im je gol razlika za 2 lošija od Čilea, i za 1 od Španije. Ako prestignu po golovima jedan od ta dva tima, verovatno će i po bodovima.Honduras mora da dobije Švajcarsku sa bar 4 gola razlike, i da Čile dobije Španiju. U svim ostalim varijantama ispadaju.Ko bude prvi ide na Portugal, pa na Paragvaj/Japan. Ko bude drugi ide na Brazil, pa na Holandiju/Slovačku. Ispravite me ako grešim...

Edited by Phoney Bone
Link to comment

3:1 za Spance.Plasim se da je Cile svoju sansu za prolaz prokockao u zavrsnici meca protiv Svajcarske. Tesko mi je da verujem da nece izgubiti od Spanije, niti da ce Svajcarska kiksnuti protiv nejakog Hondurasom.. Dovoljno je sa jedna od ove dve pobede bude sa 2 razlike Cile ispada.

Link to comment

Opet ovaj vampir od sudije? On je već na nekoj brljao, ali ne sećam se sad na kojoj.Straja u formi, kaže prvo da Španije igra u svojim netradicionalnim dresovima, a onda da je trener dao Buskecu prednost u odnosu na Vilju... and the night's still young.

Link to comment
Straja u formi, kaže prvo da Španije igra u svojim netradicionalnim dresovima, a onda da je trener dao Buskecu prednost u odnosu na Vilju... and the night's still young.
Hteo je da kaze Davida Silvu. Sto je najgore i ja cesto pomesam David Vilja i David Silva. :blink:
Link to comment
×
×
 • Create New...