Jump to content
IGNORED

Sobna antena za tv


teacher

  

23 members have voted

  1. 1. Da li imate sobnu antenu za tv

    • Da, nalazi se negde u podrumu
    • Da, ali nemam pojma gde je
    • Ne, uvek sam bio dijete kablovske tv
  2. 2. Da li biste mi pozajmili antenu?



Recommended Posts

izbacila te zena iz gajbe pa ces SP da gledas iz parka?bices hit u krajunemam sobnu antenu ali bih mogao da iskopam negde logu 3 ako ti ona igra(nadam se da Rasejani ovo ne cita)

Link to comment
izbacila te zena iz gajbe pa ces SP da gledas iz parka?bices hit u krajunemam sobnu antenu ali bih mogao da iskopam negde logu 3 ako ti ona igra(nadam se da Rasejani ovo ne cita)
Mrzi me da nameštam logaritamku. Samo sobna.
Link to comment
prica se da signal sa avale ubiva i da je bolji od kabla. jel to, ticere?
Iskopah prasnjavu sobnu antenu iz totalnog skladista. Nemam digitalnu tv na kablu, ali ne mogu da verujem šta sam dobio sa obične sobne antene. Ja sam stvarno pao s Marsa, dobih odličnu digitalnu za WC sa antikvitetom od sobne antene :huh: Ne znam, ja pojma o ovome nisam imao :blush:
Link to comment
samo sa avale ili ima nesto za nas sa pogledom na banat?jel' probao neko da hvata hrvatske digitalne kanale iz bgda?
Na stranici http://www.rts.rs/page/rts/ci/javniservis/RTS+50/story/252/%D0%98+%D1%81%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0/33375/%D0%A3%D0%BF%D1%83%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%BC+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0+%D0%A0%D0%A2%D0%A1+Digital.html su karte prognoziranog dometa signala predajnika koji odašilju RTS-ov digitalni signal sa Avale i Fruške Gore. Nisam još probao kako idu HTV1 i 2 sa Belja (od 25. maja odatle ide samo digitalni zemaljski signal), ali s obzirom na to da se HTV2 odvajkada dosta lepo video u većem delu Beograda na višim kotama, cenim da će i sada prijem biti OK.
Link to comment
dobro, ja cu da kupim sobnu antenu da ovo probam. samo mi recite koju i gde, da moze da se usteka u plazmu?
Svaka sobna bi morala da se bez frke ušteka u ma kakav TV sa koaksijalnom antenskom utičnicom od 75 oma, bila to plazma, LCD, LED ili neki stariji TV sa katodnom cevkom. Jedini problem su baš matori TV prijemnici koji imaju antenski ulaz za viljuškastu antensku utičnicu i tvin-lid kabl od 300 oma, ali to se još može naći samo u Muzeju nauke i tehnike :)Mesto kupovine - svaka iole bolja radnja sa tehnikom i sve bolje snabdevene pijace. Cena je, čini mi se, oko 1100 kinti pa na gore. Edited by ajgor
Link to comment

i pitanje svih pitanja> nemojte da mi kazete da bilo koja antena hvata digitalni signal. tesko cu poverovati da nule i jedinice lete kroz srpski zrak tek tako!

Link to comment

na rts linku pise:"Уколио имате пријемник са уграђеним ДВБ-Т тјунером"moj panasonic to nema ali imam eksterni denverov tuner

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...