Jump to content

Fitness i "starost"


Indy

Recommended Posts

 • Replies 270
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • ToniAdams

  33

 • Zli Gli

  14

 • Indy

  23

 • darling

  38

Top Posters In This Topic

Ironijom sudbine, nekih 2-3 sata pošto sam okačio ovaj topik odoh u šetnju. Na jednom ćošku su dvojica svirala funk jazz (danas je počeo festival). Neki sitan, reklo bi se postariji, tip u šeširu i smešnim naočarama za sunce je zabavljao publiku živahnim majkl-džeksonovskim plesom. Posle je seo da odmori, i ja priđem, kažem, odličan dens. A koliko ima godina? 73, kaže. :) I on je car. Uslikao sam ga, možda ću da okačim kad skeniram film.

Link to comment

super je taj zdrav zivot, ali ne mogu da se nateram da preduzimam nesto vise od hodanja.inace, cenim. sem toga, citav koncept starosti u modernom svetu treba revidirati... indy, sto si stavio ljubu moljca na mesto mona lize?

Link to comment
indy, sto si stavio ljubu moljca na mesto mona lize?
Pu, stvarno, liči na Moljca! Inače, to je Frank Zappa/Mona Lisa, ali sad više nisam siguran...PS. Što se tiče teretane, i ja kao morgana čekam 70, pa da počnem. Mislim, planiram ja to, ali ima već više godina, tako da ću tačno i da budem 70 dok se dovučem do ulaza u teretanu. A valja. Dovoljno sam mator da znam, počeo sam pre nekoliko godina da gubim mišiće (koji su se dotle držali sami od sebe, tj. od mladosti). Nije to lep osećaj.
Link to comment

Prezirem da dizem bilo sta teze od kasike, i ponosan sam na otromboljene misice, i stomak. To je ono sto zene vole, cenim.Pade mi na pamet naslov u novinama od pre par decenija : Umro je trceci... Naime , tekst je bio o rodonacelniku dzogiranja u US , lik je svakodnevno to upraznjavao dok jednog dana nije capnuo u nekom parku dok je besciljno jurio. S druge strane moj deda je rokao samo sapunaru, kavurmu i skembice, sedeo i lezao, i satirao se od radze. Doziveo je devedeset jednu, a umro kad je slomio kuk pa morao da lezi

Link to comment

rispek za babu, u svakom pogledu, ali starenje cete riversovati jedino u slucaju da navucete morbus kusing il nesto slicno, pa ako se izlecite...prihvatite starost, bice vam lakse :)

Edited by ToniAdams
Link to comment
rispek za babu, u svakom pogledu, ali starenje cete riversovati jedino u slucaju da navucete morbus kusing il nesto slicno, pa ako se izlecite...prihvatite starost, bice vam lakse :)
  :) s druge strane zayebana je to stvar, starost je već neko vrime postala 'neumjesna', 'nepristojna' i 'uznemirujuća za slučajne prolaznike'. još malo pa će pod ruku s debljinom (za koju se zna da je 'grozna karakterna mana')    Edited by Nicol
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...