Duci Simonovic Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 al ovu voditeljku bih sa zadovoljstvom premlatio Link to comment
loser Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 al ovu voditeljku bih sa zadovoljstvom premlatiobaš je seksi,slatka ko bombonica! Link to comment
sherman Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 baš je seksi,slatka ko bombonica!Slatka kao Goca Krzan ili jos sladja? Link to comment
loser Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Slatka kao Goca Krzan ili jos sladja?nisi me shvatio izgleda,voditeljka je lepotica pravi šećer,a Goca Tržan moja omiljena pevačica predivnog glasa... Link to comment
sherman Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 (edited) nisi me shvatio izgleda,voditeljka je lepotica pravi šećer,a Goca Tržan moja omiljena pevačica predivnog glasa...ma shvatio sam te kako nisam. ali mislio sam da ti je Goca pored neverovatnih glasovnih sposobnosti i talenta i nekih nezaboravnih evergrin numera i jebozovna. Edited January 1, 2011 by sherman Link to comment
Duci Simonovic Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 baš je seksi,slatka ko bombonica!Bulat na forumu !!! Link to comment
loser Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 ma shvatio sam te kako nisam. ali mislio sam da ti je Goca pored neverovatnih glasovnih sposobnosti i talenta i nekih nezaboravnih evergrin numera i jebozovna.ih da ne preterujemo sad,dovoljan je njen perfektni glas i ljudske osobine da ima vernog fana u meni. Link to comment
jigsaw Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 gledajte od 3:30http://www.youtube.com/watch?v=fbupMcC2jqIa sasho kao ne zna Link to comment
Recommended Posts