Duci Simonovic Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 pa lepo mu je Bojanic rekao ti si sledeci, ko mu kriv sto ga nije shvatio ozbiljno Link to comment
korindjar Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 (edited) pazi svadju. majke, cerke...pao je i prvi red na sahranihttp://www.youtube.com/watch?v=9oa2aGLzsH0i pazi vesti Edited May 23, 2010 by Hustler Link to comment
hattori Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 evo ide lajv sastanak.bice opet picvajza.^_^ Link to comment
MaryPoppins Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 molim te prenosi, nisam kupila karte za ovu predstavu. a kad je pravo izbacivanje? il je to već bilo? uvek pobrkam dane, pa nisam u toku sa važnim događajima u zemlji i šire. Link to comment
hattori Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 pa nista, ceranicka izabrana za gazdu, firci bio kod psihologa, poprico i doznao da ne postoji emotivna_posteda na koju se bojanic pozivao prethodne nedelje, naposletku maja pozvala da se ustane i pozdravi djus, sto su ucinili, a aplauzu se prikljucio i milos (), kome je sinoc nestao sesir, pa ako ga neko vidi neka javi.^_^ Link to comment
MaryPoppins Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 ijao al je ovo dobro! najkvalitetnije dno do sada. ovo treba da traje cele godine. jebem te u pritisak! :lol:zapanjujuće je da gagi govori. kako tako, al govori ipak. čak uspe i rečenicu da završi. Link to comment
hattori Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 ijao al je ovo dobro! najkvalitetnije dno do sada. ovo treba da traje cele godine. jebem te u pritisak! naravno da je dobro. zato i pratimo.samo pazi, reci da gledas farmu, izaziva zgrazavanje ovih sto citaju debele knjige, gledaju crno-bele filmove i slusaju bramsa.^_^ Link to comment
MaryPoppins Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 to ja gledam dok ne naučim celu azbuku. a u međuvremenu mi majmun sa činelama (koji mi inače piše i postove) piše peticiju da farma traje cele godine. kvalitetan 1 sadržaj. oplemenjuje. daj još klipova. ne mogu do tevea da doprem. Link to comment
hattori Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 to ja gledam dok ne naučim celu azbuku. a u međuvremenu mi majmun sa činelama (koji mi inače piše i postove) piše peticiju da farma traje cele godine. kvalitetan 1 sadržaj. oplemenjuje. daj još klipova. ne mogu do tevea da doprem. na! nagledaj se!covek snima sve i kaci skoro u real-timeu. Link to comment
MaryPoppins Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 a pa to mogu i ja. lepše mi kad je servirano na tacni uz prigodan komentar. Link to comment
Sludge Factory Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 :Hail:Osede covek nacisto. Gotovo.A ovaj papagaj ima da podivlja do kraja! Link to comment
MaryPoppins Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 firci najogavniji lik ikada konkurencija nikad jača. Link to comment
katamaran Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 a konkurencija nikad jača.+ Nagrabuljevska + ostatak ekipe TV ZLO :yucky: Dno dna Link to comment
Recommended Posts