slepa živana Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 samo, ne znam kako ćeš sad bez kaladonta i kreme.zato sam i stavila na hejt... a imala sam papirče sa spiskom u džepu. jedino što ne mogu da se pomirim sa sudbinom da sad moram da štelujem mobilni da mi zvoni svakih 15 minuta sa porukom, izvadi papirče! Link to comment
Amelija Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 uf ala to mrzim, lepo sve stavim na spisak (za kupovinu ili putovanje) i onda ipak zaboravim nešto jer sam zaboravila da pogledam spisak Link to comment
gospa buba Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 za hejt mi je ovaj šišmiš period- izađem po mraku i vratim se kući po mraku. dnevno svetlo i sunac mi promaknu dok sam među svoja državna 4 zida.+1uf ala to mrzim, lepo sve stavim na spisak (za kupovinu ili putovanje) i onda ipak zaboravim nešto jer sam zaboravila da pogledam spisak ja kupim sve po spisku i svratim kod tate na kafu i sve ostavim kod njega i posle mi treba 3 dana da se vratim da pokupim <_< Link to comment
bergasa19 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Umesto odlozenog placanja koristis odlozeno koriscenje <_< Link to comment
slepa živana Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 srećan prvi novembar dan ničega, onima koji slave, naravno:http://www.youtube.com/watch?v=G0ae-iukj6c Link to comment
gospa buba Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Umesto odlozenog placanja koristis odlozeno koriscenje <_<uh, sa odlozenim placanjem imam uzasne probleme, nikako da pochnem da troshim ^_^ Link to comment
maheem Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 (edited) srećan prvi novembar dan ničega, onima koji slave, naravno:jeij budilnik (mobilni sa idiotskim alarmima) mi sutra u 7am neće skratiti par dana životasrećan prvi novembar dan nečega! Edited October 31, 2012 by maheem Link to comment
bergasa19 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ne blatite 1 novembar. Link to comment
Recommended Posts