maheem Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ejebote, maler.Doktorke i doktori, bolničarke, bolničari, imam situaciju... vozio juče bicikal, pa me opizdio vjetar znojanog, preseče me danas kod leve lopatice iznenada, nije imfarkt, mišić je, boli pri pokretu, dubokom udahu i sve u svemu nezgodacija prava, eo me đe sjedim za poslom i kontam šta ću zbajsom kojim sam i na radno mesto transportovo sebe, bude me već koleza povezo doma.... Dalo mi da pijem Rapten Duo i Mydocalm, te Fastum gela da mackam po bolnome mjestu.Nego, doktorima upućeno pitanje, ne da mi se čitat papirologiju, previše kretanja to iziskuje: Može li se popit piva ako se pije ovih lijekova navedenih?pij lekove bez piva preko dana a pivo bez lekova uveče. ili obrnuto...pa i pivo je neki lek protiv bolova majku mu Link to comment
MachineGunEtiquette Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Tako i ja kontam, plus mi se pripilo sinoć, pa sam obećo sebi večeras. Žao mi da me izneverim. Link to comment
sailorman Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 daj skloni ovo jbtSkloooniii! Ne mogu lepo da citam topik. Link to comment
Milogled Bluff Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Dobro, de, metnit cu u spoiler, nemojte samo da se ispovracate od ovog topika Edited May 10, 2012 by Milogled Bluff Link to comment
Vapad Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Kako mrzim leto. I znojenje, i svu tu ulepljenost. Ni sunce bas ne obozavam.Ej, videli smo ti svi slike, ta tvoja kuknjava na previše jela, oklembešenost i bedno sunce su u najmanju ruku neukusne. :P Link to comment
sailorman Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ej, videli smo ti svi slike, ta tvoja kuknjava na previše jela, oklembešenost i bedno sunce su u najmanju ruku neukusne. :PPa super bi bilo leto da mozes po ceo dan da lezis u hladu go i pijes pivo. Ovo za jelo i oklembesenost ne razumem. Link to comment
Milogled Bluff Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Super bi bilo svako godisnje doba da mozes po ceo dan da lezis u odgovarajucem ambijentu i pijes pivo. Edited May 10, 2012 by Milogled Bluff Link to comment
mei Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 a šta mislite o toalet papiru sa mirisom kamilice?u kanadi (ontario/kvebek) se drže prirodnog principa, nema mirišljavog toalet papira niti mirišljavih papirnih maramica. meni gode mirišljave papirne maramice (za kamilicom), pa to uvozim iz evrope kad putujem :D.ps. nema ni šarenog toalet papira sa medvedićima, cvetovima itd., samo belo -_-. Link to comment
fonTelefon Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Pa super bi bilo leto da mozes po ceo dan da lezis u hladu go i pijes pivo. Ovo za jelo i oklembesenost ne razumem.Ma pokusava da ti izvuce jos slika. Neznojavih. Onanista. Link to comment
SNARC Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ejebote, maler.Doktorke i doktori, bolničarke, bolničari, imam situaciju... vozio juče bicikal, pa me opizdio vjetar znojanog, preseče me danas kod leve lopatice iznenada, nije imfarkt, mišić je, boli pri pokretu, dubokom udahu i sve u svemu nezgodacija prava, eo me đe sjedim za poslom i kontam šta ću zbajsom kojim sam i na radno mesto transportovo sebe, bude me već koleza povezo doma.... Dalo mi da pijem Rapten Duo i Mydocalm, te Fastum gela da mackam po bolnome mjestu.Nego, doktorima upućeno pitanje, ne da mi se čitat papirologiju, previše kretanja to iziskuje: Može li se popit piva ako se pije ovih lijekova navedenih?Prosle godine na fudbalu uzasno zeznem zglob. Jedva sam auto kuci nekako dovezao..put od kola do stana ne zelim ni da prepricavam. Pitam majku sta da uradim,kaze uzmi brufen. Gledam onaj brufen,nekako mi je mali naspram mene ovolikog..rek'o zveknucu dva. A imao tri hladna efesa u frizderu. Sto ne spojiti lepo i korisno. Nakon samo sat vremena mogao sam uzicko kolo da odigram. Bolovi prosli,ja zaspao snom pravednika. Ujutru sam i zaboravio sta me je sinoc mucilo,krenuo do kupatila,stao na povredjenu nogu i..onesvestio se od bolova.Za to sto tebe muci praktikujem vruce tusiranje,umotavanje nakon i blago razgibavanje ulenjenog misica,tek da krv prostruji. Ume da pomogne. Link to comment
slepa živana Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 tri rakije za cure iz kasapnice Link to comment
Hamlet Strašni Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 I jednu za batu u ćošku sobe.бај тапаток Link to comment
Razzmatazz Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Što samo jednu, pa nisam šugav? Link to comment
hollow Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Što samo jednu, pa nisam šugav? A imas li ti sertifikat da nisi ? Link to comment
Recommended Posts