beatakeshi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Godine su prošle, pune muka ... Link to comment
beatakeshi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 12 godina torture. Link to comment
Aleksandar88 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Suza suzu stize , znam da ti je tesko palo. Link to comment
beatakeshi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 ... ginulo se za slobodu nijemo, s pjesmom umesto jauka... Link to comment
levi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 toveselje se širi na sve strane Link to comment
beatakeshi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 ne znam gde bih ovoČović je potom uzvratio optužbama na račun trenera ’crno-belih’. "Međutim, ako je reč o procesuiranju, onda moram da kažem da Vujoševića verovatno treba procesuirati i ispitati o sledećoj temi – gde je slika Denijelsa ’Morski pejzaž’. Kao dodatak, treba proveriti i gde je slika ’Na krivoj dasci klizači’ Hijeronimusa Boša. Čini mi se da se evropska policija za umetnička dela raspitivala za te slike, pa nije loše da se to objasni. Ovim prekidam bilo kakvu polemiku – mi smo završili epizodu, čekaju nas važne utakmice, Ulm i sve što sledi“, zaključio je Čović za B92. Link to comment
levi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 opa! europol till d winsad slobodno po zemlji idemo.. Link to comment
beatakeshi Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Mada nagađam da ovo nije Denijels već da je u pitanju David Tenijers, ali videćemo... Link to comment
Lezilebovich Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 ne znam gde bih ovoČović je potom uzvratio optužbama na račun trenera ’crno-belih’. "Međutim, ako je reč o procesuiranju, onda moram da kažem da Vujoševića verovatno treba procesuirati i ispitati o sledećoj temi – gde je slika Denijelsa ’Morski pejzaž’. Kao dodatak, treba proveriti i gde je slika ’Na krivoj dasci klizači’ Hijeronimusa Boša. Čini mi se da se evropska policija za umetnička dela raspitivala za te slike, pa nije loše da se to objasni. Ovim prekidam bilo kakvu polemiku – mi smo završili epizodu, čekaju nas važne utakmice, Ulm i sve što sledi“, zaključio je Čović za B92. Grobar pobedijo. Čovara kriv za preveliku ljubav ka novcu (Agrobanka), a Dule za preveliku ljubav ka umetnosti (Boš). Link to comment
Filipenko Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Zastrašujući su kompleksi koje je Ćoki navukao. Dupla je to tuga, čas ti taslače klub za koji navijaš (zvezda) čas klub koji poseduješ (fabrika metalnih proizvoda) i tako godinama. Dule je izgleda glomazan i prilično tvrd... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Lepo je da je Ćokiju zbog nečeg lepo a da to nije ubistvo premijera Link to comment
Filipenko Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AF2PO0CfDfQ Link to comment
Lezilebovich Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 iskusno nisu snimali igrače u komprimitujućoj pesmi. Link to comment
Recommended Posts