Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

sta bi ste uradili da vam majka sundjer boba dahce u slusalicu?

• Replies 14.7k
  • Views 545.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Rekao bih joj: "Gospodzo, mogli biste da budete malo pristojniji".Ibid.

o: neki muslimanp: da li je dobro radovati se odlasku na spavanje to jest kraju dana?

Nije.A da li je dobro u 10 ujutru govoriti "kad ce da se smrkne, pa da polegamo"?

o: s jedne strane - dobro je biti budan to jest moći reći bilo šta u 10 ujutro, s druge strane - to je još gore od one male suicidalne radosti iz prethodnog pitanjap: šta prvo pomislite kad osetite da se zemlja trese?

da li je moja cincila zalegla ispod ragastolapost-65-12682344117775.jpgpronadji uljeza

ako se ne varam, oaj prvi levo je zenka, ostalo su muskikbp, dzinovski oktopod ili cudoviste iz loh nesa?

Ne znam, al ja bih navijao za oktopoda.Da je Sunđer Bob danas na ulici u BG, dal bi se naduo ili smrzao?

verovatno obada li bi sunjder bob, da se zatekao u BG-u danas, dao podrsku Lokiju ili bi iskoristio sansu i otvorio ovde 24 sata pljedza?

Ko je Loki?

ko ne zna ko je loki ne treba ni da zivijel bolje zdrati pijan ili naduvan?

Надуван, после можеш и да се напијешомиљени Локи-специјалитет?

Mrtva trka izmedju maksi-gurmanske i pohovatog kackavalja, a i biftek je tu negde.Isto.

leskovacki ustipak :blush: kako postupati sa idiotima u bliskom okruzenju?

Игнорисати њихово постојање, ако је икако могућеИпак, шта радити ако је идиот директор?