November 1, 20222 yr 6 minutes ago, Eladan said: Да ли сте имали некада непријатности са печуркама? Ma kakvi
December 8, 20222 yr nemam pojma, prstenovi su 'nako a zmajeve nisam još gledala najgluplja serija koju ste skoro gledali?
December 19, 20222 yr honorar za bezvezne poreske savetnike (btw Watcher je zbilja teško sranje) najgluplje putovanje? (i šta sve nije valjalo)
December 21, 20222 yr Босна, за Први мај ове године. Добра била идеја, али је друштво потпуно обесмислило и упропастило путовање, нахватао се и траума На путовању, важнији вам је смештај или храна?
December 21, 20222 yr Smestaj, tj. krevet mora da bude udoban, ako ne spavam dobro nista mi onda nije po volji. Da li imate neku fobiju? Koju?
December 21, 20222 yr плашим се змија, постанем кататоничан у њиховој близини интересантно питање, нека остане
December 21, 20222 yr imam razne, ali eto od zmija nikako bojim se visine, povremeno imam agorafobiju..... da li volite ektremne sportove/aktivnosti
December 21, 20222 yr Nikako, lose mi je i da ih gledam Spoiler Recimo ovo Da li ste nekad imali glavu u torbu i kako se zavrsilo?
December 21, 20222 yr Пар пута, у саобраћају. Као што се види, срећно Да ли сте некада имали блиски сусрет са дивљом животињом која је била у расположењу да вас нападне?
December 21, 20222 yr Sa divljom zivitinjom ne ali sa coporom pasa lutalica da spasio me jedan hrabri prolaznik. Da li ste nekad precenili svoje fizicke mogucnosti i zbog toga se nasli u velikom problemu?