Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

dorucak na travi?

post-645-13331588423191.jpg

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

naravno, uvek! piknik i ostali oblici boravka u prirodi su jedini nacin da podnesem prolece i leto.gde biste migrirali tokom sebi neomiljenog godisnjeg doba?

zimi na karibe, leti u skandinavijuisto

zimi na kanarince, leti nigdekoga biste tukli?

vučića, i profesora osnova elektrotehnike iz srednje.naspavali ste se noćas?

probudila se u 5am, kao idiotkad se obicno budite subotom?

prerano. isuse.gif jeste li i vi zaključili da ste neuporedivo bolje verzije sebe kad niste umorni ili uplašeni, samo što to skoro nikad ne biva?

o dajedino što i ne biva toliko retko, mada moraju da se dobro poklope raznorazni parametrida li ste automatski neispavani ako ustanete pre X h?

Ne, deset sati je baš kasno za ustajanje.Zašto nisi namestio Game of Thrones avatar? angry.gif

takva pitanja pred ogledalom ili na pm.norveška ili italija?

sada norveska, pre 10 godina italijavojvodina ili uza srbija?

VojvodinaZapadni Dojčland ili istočni?

ups. tesko. zapadni verovatno. danas istocni.isto+bettina ili patricia?

:wub: patricia je ona muzikalnija, ja mislim? dakle ta.zasto vas vole oni koji vas vole i ne vole oni koji vas ne vole?

4 both cases: because I am so loveable.borovnice ili kupine?