Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Filozof manijak

  Wimby-dimby

  Iskomentarisao sam jednom kakva bi to ironija sudbine bila kad bi Stanislas kompletirao karijerni grend slem, i to sva 4 preko Novaka. (i to da skupi 4 Granda Slama, i to sva 4 različita, još pobedama nad Novakom)
 3. Noloa realno boli qratz sta rade njegovi Topalovici. Kriviti nekoga ko je 24/7 u treninzima za marifetluke po gradu je dug hitac.
 4. proveri da ne treba rezrvisati ili se najaviti..pa pozovi ih da se raspitas..
 5. Filozof manijak

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Ja se sve nekako nadam da Bata Gašić, Vulin, Babić, dr Smrt, Mali, Vesić imaju toliko sranja u ormanima da ne mogu ostati na vlasti kad Psiho sleti. Valjda smo se jednom opekli aboliranjem lopova i zločinaca zarad "višeg dobra" (2000. i 2008.) Znam sve, ali mi ostaje da se nadam. Ali još gori od ove, uslovno rečeno, ekipe na vrhu je ekipa koja nastupa iza njih, tzv.donji ešaloni: botovi koji ne rade ništa za 70k platu, paraziti i štetočine po javnim upravama i javnim preduzećima. Njima se ne sme dozvoliti da prelete i izvuku se kad(ako) jednom Psiho zglajzne.
 6. Hamlet Strašni

  Pitanje za pravnika

  Generalno, sud je meni najlepša advokatura. Nadam se da ću kada krenem sam raditi i mnogo više krivice...
 7. miki.bg

  Wimby-dimby

  Stanislas u 2. od svoja 3 sprečavanja Đoko GSa, a bio je blizu da to bude i 4 puta, 4 godine zaredom.
 8. miki.bg

  Wimby-dimby

  Ništa ga ne sprečava da osvaja i u poznim godinama kao R, ako ostali na turu budu sličnog nivoa spram njega kao sad što su spram Feda sada.
 9. Filozof manijak

  Wimby-dimby

  ...i opet nije uzeo RG tada
 10. Facundo Orellana

  Srpska Napredna Stranka (Napred nazad Naprednjaci)

  "Nije Nolo loš, oko njega su govna" Posle se čudite kada neko ima milion opravdanja za Vučića.
 11. Jumanji

  Zimnica

  Lep dzem, divna boja [emoji7]
 12. Filozof manijak

  Jedna mapa govori vise od rijeci

  Jeste, kako da nije
 13. iDemo

  Teniske legende

  Greota jedino sto nije Rodik dobio.
 14. Stalone pred početak snimanja Ramba 8?
 15. miki.bg

  Wimby-dimby

  Pobedio ga je tamo kad je ovaj bio najkljakaviji.
 16. Goranz

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Zar si u Torontu mogao nešto drugo da slušaš?
 17. Ako ima 3g mozga, nece se ni pribliziti politici
 18. iDemo

  Wimby-dimby

  On je jedan od dva coveka koji su pobedili Nadala u tom blatu - to ne bi bilo lose da ponovim bar jos jednom - u finalu.
 19. napadaj

  Pitanje za pravnika

  Radio sam due diligence najveće domaće državne firme pre četiri godine. Ne d'o Bog nikome. Plus ovo što kaže Ajatolah - ne možeš da skineš dokumenta, moraš da pišeš sve na engleskom koji u većini kancelarija ne govori dovoljan broj ljudi, pa moraš da proveravaš i njihovo, drkaš se sa strancima i vremenskim zonama, radiš procene sumanutih sporova... Užasno i potpuno beskorisno sa stanovišta znanja. Ali najgora stvar koja postoji je UPPR. Znaš da nema šanse da tvoj klijent vrati nekoliko desetina ili stotina miliona evra za tih nekoliko godina koliko ste stavili u plan, gomila domaćih firmi, preduzetnika i radnika biva oštećena pravilima o namirenju neobezbeđenih poverilaca koji nisu banke i inostrani fondovi ili firme, neki sitni činovnici iz IFC ili EBRD na tim sastancima sve nas ovde u paketu gledaju kao bubašvabe, a onda se činovičići iz domaćih banaka šepure da i oni nešto bitno kažu, pa te zatrpavaju besmislenim formalnim zahtevima, uvek se nađu neke babe iz Poštanske štedionice ili Komercijalne koje ne znaju engleski, pa sva komunikacija mora da se piše na srpskom i engleskom... I na kraju taj plan pukne za dve godine, ako i toliko potraje, pa radiš sve ispočetka. Ta "visoka" advokatura je za stomak mnogo gora od živopisnih parnica u Požarevcu ili Zaječaru.
 20. hazard

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  A uz ovu pesmu se budim, tuširam, i zviždim dok šetam ulicom i na protestima 1/5 miliona: i imam poster ,,Volimo te otadžbino naša" u izdanju Patriotskog saveza Jugoslavije iz februara '99.
 21. Radisa i Caligula su ista osoba ?
 22. Tribun_Populi

  Pitanje za pravnika

  Kažu Ameri, u top 10 najdepresivnijih zanimanja. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
 23. ToniAdams

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Jbg ukrali logo :(
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...