Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. bradilko

  Košarkaška Reprezentacija Srbije

  boze micicu, fokusiraj se malo jebote. kao da je na bunikama
 3. Sve je to lepo i korisno, ali trenutno u Srbiji svako moze da kupi taj trotinet i, da bude ucesnik u saobracaju,dakle bez upoznavanja sa propisima i pravilima mozes da postanes ucesnik u saobracaju i to je kao ok? I da se sva odgovornost bude na ostalim ucesnicima u saobracaju u fazonu ja sam slabiji vodi racuna o meni. Jel ima poziciona svetla taj trotinet, nema.Jel ima migavce, nema. Stop svetlo daleko bilo. Dakle u samom startu imas vozilo koje je nebezbedno za ucesce u saobracaju.Kao sto je i svaki biciklista van staze.
 4. villiem

  Stanje u zdravstvu(TM)

  ko hoce, za jedno popodne moze dosta da nauci, a ne za dva/tri meseca
 5. precog

  Košarkaška Reprezentacija Srbije

  dajte neki potok
 6. 3opge

  "Mediteran kakav je nekad bio"

  hvala Hoki, izvidecu kako je na juznoj obali za par nedelja.
 7. ObiW

  Once Upon a Time in Hollywood (2019)

  Jesi se identifikovao sa di Capriom? Jel te vozio osećaj teskobe što Holivud ne voli matore glumce, a napolju 1969 & šatro svi se vole i ljube?
 8. Host

  "Mediteran kakav je nekad bio"

  Pazi ovo, cura uzela bevandu u onoj gostioni pored hrvatskog doma. 41 kuna za nesto vina sa vodom. Pivo isto tako nesto bilo. 300 incuna za ol ju ken drink veceru je ok, posle mene bi zatvorili radnju. Kod Rocca je peka (moze hobotnica, grdobina, jagnje ili tele) oko 150 incuna po glavi, a casa vina 20. OK cene za to sto se dobije, lep ambijent (preporuka doci malo ranije dok ne nagrnu Amerikanke zdecom) i svi su ljubazni kao da su na milini. Konobarica mi triput sipala vino po duplu meru, na kraju naplatila samo jedno tako da sam za 20 incuna zavrsio pripit. Rezervisati bar dan unapred. Normalno. Necu valjda da vodim intelektualku na more
 9. radnik

  Premier League 2019-20

  Decu u januaru neka vrati, kad se ovi potrose, a deca razigraju
 10. MiddleClass

  Bundes 19/20

  Dobro djeluje Borusija. Drugo mjesto ne moze da izmakne!
 11. Weenie Pooh

  Premier League 2019-20

  Kako da menja kad je i na klupi ostavio smorene osvajače superkupa? Plus Lallana i Shaqiri, ali to i nije neka dubina. Za to vreme mu deca koja su kidala tokom priprema, kao što su Brewster i Kent, sede kod kuće ispred TV-a. A Wilson daje golove, samo za Bornemouth. Za ljubitelje statistike trivije, znate protiv kojih je timova Klopov Liverpul najčešće gubio?
 12. radnik

  Premier League 2019-20

  Realno, nezasluzeno vode. Ako nastave ovako igrati i bod je premija. Sredina nepostojeca, Ox kad je ispratio onog u odbrani drugi potez prvog poluvrenena. Menjaj nesto Klope.
 13. Host

  "Mediteran kakav je nekad bio"

  Dosta agencija nudi izlete brodom do Stinive, pa je jak ugodjaj kad se nakon polusatnog spustanja kozjom stazom zateknes na maloj plazi sa gomilom dece. Zasao sam duboko u kamp jedne Purgerke. Kupila plac sa maslinjakom na par km od Visa i sad planira da iskoristi subvencije za pravljenje kuce. Dosta veliko imanje je uzela za 6k evara. Bez infrastrukture, ima samo sator i solarnu kelija. Nego, srecan rodjendan matori. Jos mnogo hrvatskog zbunja poharao.
 14. Miljenko

  Kladža pt2

  Plasio sam se da nece ni dati drugi gol. Sada vec ocekujem 7+.
 15. Grandilof

  Kladža pt2

  Cuti neka nastave samo tako, prosle godine nisu bili ovako direktni.
 16. Grandilof

  Bundes 19/20

  Mislim da sam konacno u sigurnoj zoni da ne mogu da jinx, fina pobeda samo kad su probili sa 2. golom. Dobro je izgledalo i u prvom, mnogo direktnije nego ranije. Reus, Sancho Paco to bi moglo bas brutalno izgledati.
 17. Miljenko

  Kladža pt2

  I bio je red da krenu da pogadjaju. Sada bi mogao i Lever jos neki.
 18. ne. mi hocemo da ja stignem prva bez obzira na druge, jer ja to zasluzujem. sve ostalo je krshenje mojih prava. sent from bubamoto
 19. Joe D

  FIBA Svetsko Prvenstvo 2019.

  Moerman izleda otpao zbog povrede.
 20. kipo

  Premier League 2019-20

  Ali "stvorila se kritična masa na lijevoj strani.."
 21. renne

  Premier League 2019-20

  Ni iz čega
 22. nisam ja

  Košarkaška Reprezentacija Srbije

  Ko prenosi? Ako je samo arena šibnite linak.
 23. bradilko

  Košarkaška Reprezentacija Srbije

  te medalje mladjih kategorija su najcesce glupost obicna. kakav nedovic ili dangubic. ko bi zvao nekog igraca koji nije bio ni 1 dan na pripremama? siguran sam da dolaze u obzir samo ova trojica sto su otpala sa spiska pre neki dan. zadovoljan sam bilo kojom medaljom. zlato bi bilo cudo. nije to lako posebno kad su tu prejaki amerikanci.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...