Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. SDSG

  Majstorski topik

  Ima svaka radnja koja je specijalizovana za rasvetu, market ih ne prodaju jer su uglavnom to sijalice za industriju pa se slabo prodaju.
 3. beyoncé

  now playing 2nd coming

 4. simple red white

  KK Crvena Zvezda 2019/20

  Obojica ste u pravu, degen je onaj ko je mogao da poželi povredu Teu a i ovi majmuni iz ovih novina su teški kreteni što uopšte stavljaju takve poruke i to na naslovnoj strani.
 5. Jimmy Kowalski

  KK Partizan 19/20

  A gde je to Trinki izjavio da je Gagiju bilo zabranjeno da dodje u Partizan? To je navijacka interpretacija. Sam kaze da ima dobrih igraca, ali da su prosto nedostupni. Uzgred, ovaj deo oko kuce na moru nije prenet kako treba, posto je rekao da je probao da ga dovede u svoju kucu, a ne da je nameravao da proda kucu..
 6. Frank Pembleton

  NOVI BEOGRAD

  Ovaj tekst je "rudnik"... "Postoji opcija da se Stari savski most prebaci u park Ušće i da se određeni nelegalni objekti koji se trenutno nalaze na toj površini sklone tako što će se premestiti unutar samog mosta. Zasad je nezvanično planirano osam lokala koji bi stali unutar njega - rekao je Stojčić za Blic. Kako je objasnio gradski urbanista "u parku na Ušću postoji zelena površina koja nema upotrebnu vrednost i nikome ne bi smetalo kada bi se most tamo premestio". - On bi u tom slučaju bio ozelenjen novim sadnicama, te bi se stvorio utisak kao da je tu od davnina - dodaje Stojčić. " ... Shiit has hit the fan...
 7. Frank Pembleton

  Jedna mapa govori vise od rijeci

  Nije klela majka onoga koji je gubio, nego onog koji se vadio... ... Shiit has hit the fan...
 8. Venom

  Jedna mapa govori vise od rijeci

  Bio jednom jedan kiosk, radno vreme do 22. Jednoga dana dosao dobri sef na belom konju i rekao "narednih pet dana se radi do 4 ujutro, jer je beer fest. Nastupa i Cukic!". Radnici se zagledase u cudu, ali dobri sef ih umiri recima: "ne sekirajte se, ne morate da ostajete duze, nasli smo studente. Za njih je izmisljena nocna smena! Uostalom, to ne bi bilo po zakonu". Dobri sef ne bi bio dobri, da im posle toga nije doveo i kurve da im popuse za dz. And they all lived happily ever after. The end. Koji delovi ove bajke su autenticni, a koji izmisljeni ostavljam citaocu da odluci. Radnja se ne odvija u Vankuveru, nego u Srbiji, gde radnici uvek imaju alternativu. Npr. da nose pelene ili klece pred menadzmentom.
 9. aram

  New Now eating!

  @ivy ja tako tragam za žutom širokom, ovde samo ta zelena :(
 10. Nikodije

  KK Partizan 19/20

  sad treba covara da izadje i kaze kako mu ne dozvoljavaju da dovede domace igrace jer su teodosic i jovic izabrali bolje ponude
 11. Ayatollah

  Pitanje za pravnika

  Imam jednu dilemu - da li aktivni suparničari mogu da postave primarni tužbeni zahtev tako da bude usvojen u odnosu na jednog suparničara, a zatim i eventualni zahtev, da ako primarni zahtev bude odbijen, eventualni zahtev bude usvojen po zahtevu drugog suparničara? Takođe, da li se na sličan način mogu postaviti dva alternativna zahteva? Kvaka je u tome da se zahtev oba suparničara bazira na istom činjeničnom i pravnom osnovu, s tim da je jedan preneo na drugog potraživanje po tom osnovu ugovorom o cesiji, za koji se vrlo lako može ispostaviti da je apsolutno ništav, a koji su genijalci dostavili suprotnoj strani. Dodatni problem je i što je dužnik u stečaju, a oba potraživanja su osporena, pa ne može da se čeka kraj jednog postupka da bi se pokrenuo drugi, a klijent neće da plaća duple troškove za dve odvojene parnice.
 12. W.F.C.

  Radnički Niš 2019/2020

  Pusten prenos, rts 2, 20:45h.
 13. darkonet

  Senke nad Balkanom

 14. cvetanovic17

  Radnički Niš 2019/2020

  Aca kapiten otišo u Vranje..
 15. Ted

  FK Partizan 2019/2020

  ne znam....Zvezda nije ostavila neki utisak, nisam siguran da su jaci nego lane, Radnicki se nakrcao nekim polovnjacima....itd neuspeh prosle godine nije bio posledica jake konkurencije nego naseg performansa daleko ispod maksimuma. onaj proslogodisnji tim bio je dovoljno dobar da bude u trci za titulu, a verovatno bi bi bio da Zvezdi nije priznat onaj nepostojeci gol od nas zavisi, konkurencija je bulja
 16. April

  Rock fotografija

  Švaba Mislim da je iz vremena koncerata sa DuDuA
 17. nautilus

  Pitanje za pravnika

  Pitanja su sta se ocekuje od advokata, koje je delo u pitanju i sta se u stvari desilo?
 18. Segundo

  KK Partizan 19/20

  Stativa je bio i reprezentativac Dragan Milosavljević, velika želja Trinkijerija: “On je bio metar u golu. Prodao sam čak i 'kuću na moru' da bih ga doveo, ali je onda lopta izbačena iz gola. Ima dobrih domaćih igrača, ali trenutno su nedostupni“. "Ne znam, bilo je neke priče, ali ja sam već pre toga bio potpisao ugovor sa Unikahom, bilo je glupo da tu sad gazim reč i da menjam mišljenje kad sam već bio dogovorio sve“, kaže Milosavljević za Sport klub. Hmm, dosta price nakon Trinkijerijevog intervjua na temu ko (ne)dozvoljava KKP da dovodi domaće igrače, ali rekao bih da neko ovde ne govori istinu... a po svemu sudeći to nije Gagi. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
 19. ArleKino

  Pitanje za pravnika

  Federalni i RS zakon su slični. U modulima parničnog postupka na stranici našeg vajnog pravosuđa ima momenat sa propuštanjem pripremnog ročišta tuženog. Dakle, tu je OK da sud koristi navode tuženog iz odgovora na tužbu. Čak se spominje negdje i to da sud treba da čita navode tuženog iz odgovora na tužbu na ročištu. Meni je to bezveze, u prvom redu zbog principa ravnopravnosti stranaka pred sudom. IMO, više bi u duhu ravnopravnosti stranaka bilo da je ZPP predvidio da se izostanak tuženog bez opravdanog razloga sa pripremnog ročišta smatra za povlačenje datog odgovora na tužbu (to bi bilo ekvivalentno posljedici koju ima tužitelj) i da sud, nakon konstatacije da tuženi nije pristupio ročištu, a zahtjev nije očigledno neosnovan, donese presudu zbog propuštanja ili neku četvrtu vrstu presude koja se može donijeti do zaključenja glavne rasprave (presuda zbog izostanka?). Ovako, sud zbog nepostojanja odredbe o posljedici za izostajanje nesavjesnog tuženog "održava" u postupku, a tužitelj ima troškove oko predstojeće glavne rasprave, izvođenja dokaza i slično koje tek treba naplatiti.
 20. mrdja

  Serie A 2019-2020

  Mancini je veoma borben (idol mu je Materaci), jako opasan posle prekida. Navikao je da igra u sistemu sa tri stopera, trebace mu svakako neki period da se adaptira.
 21. BWA

  Pitanje za pravnika

  uz uslove koje si naveo u drugom pasosu, ja bih bio zadovoljan i sa 5k.😎
 22. theanswer

  Košarkaška Reprezentacija Srbije

  Da, Darko je
 23. nisam ja

  New Now eating!

  Samo krkate. Ja sam juče u 2. Sutra ću u to doba kad sam već dovde dobacio.
 24. ducca

  Košarkaška Reprezentacija Srbije

  Dejan? Znam za Darka iz OKC, sad je asistent Montiju u Sunsima, jel on u pitanju?
 25. ajgor

  Majstorski topik

  Ima li u prodavnicama snažnijih LED sijalica, nečega što bi bilo ekvivalent starih sijalica od otprilike 150W? Po tržnim centrima viđam LEDaljke ne jače od ekvivalenta starih od 100W. Svojevremeno je bio poduhvat naći i CFL takve snage, jedino je Leuci pre desetak godina imao nešto od 30W,a poslednje što sam uz muku nalazio je bilo snage 23 ili 26W, ali su prava mesečina kad se po sjaju porede sa starim sijalicama.
 26. miki.bg

  Chernobyl - HBO (2019)

  Ma(r)šala.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...