Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. zorglub

  Sinovi kineskog zmaja

  Kao što rekoh, taj deo sveta mi nije najsjajnija tačka, ali znam da je bitisanje u malajskoj federaciji bilo kratkog roka, te da startna pozicija Singapura baš i nije bila najsjajnija. Kako beše, tehnokratski staljinizam, tako nekako? Slažem se, ali s druge strane, koliko znam ograničavanje kretanja ne postoji, a uzevši u obzir zbrku naroda, narodnosti i religija - pitanje je šta bi uopšte trebalo da predstavlja sistem koji bi u takvim uslovima postigao takav ekonomski uspeh? Sa Singapurom nemam problem, i njemu s obzirom na sve okolnosti stvarno treba dati vremena da svoje nedostatke sam ispravi. U principu, za sve isto mislim, ali bi neki baš mogli i da požure malo.
 3. fonTelefon

  Đilas Tajkun™

  Dobro oni znaju da je bio kod Zeljka u rijalitijima. Sad ko je tada bio zaduzen za njega...
 4. adam

  Restorani u Srbiji koje treba posetiti

  ovaj o kome ja pisem je riblji restoran. jedino ako ne prodaje gulas ispod zita al nisam naleteo. riba, corba, hleb, salata. nista drugo. riba onako, nekad super a nekad prosek, prilozi losi (prekuvano zaledjeno povrce, krompir salata, uglavnom bezveze) al corba zakiva. nije daleko i super je mesto. u sumi je, ima svasta za klince a ima i prostora da mogu da trce, zuje, igraju se... i da, protrci i pokoja mangulica tu i tamo. a manje od pola sata voznje odatle je obedska bara, greota da se ne ode. ja bih preporucio svakom ko ide da prvo obidje obedsku baru pa u sumu na rucak. milinica.
 5. Nema potrebe da menjam avatar budućeg najuspešnijeg košarkaškog radnika u regionu.
 6. Strucnjak

  Restorani u Srbiji koje treba posetiti

  pa jedno 30-45 min voznje, ima klackalica, ljuljaski drvenih, ponija a naleti i po koje prasence mangulice. Lepa suma.
 7. ArleKino

  Premier League 2019-20

  Wolvesi su itekako zajeban Mendesov projekat, vjerovatno najbolji portugalski tim u ovom trenutku i bez problema tim za najmanje sedmo mjesto u Premiershipu. Njihov vezni red je jači od Unitedovog, Arsenalovog i Liverpoolovog i tu negdje sa Spursima i Plavcima. Golman je u tri najbolja u ligi. Jimenez i Jota skroz zajebani. Njihov problem je što su savršen tim za vrijeme kad se za pobjedu dobijalo dva boda. Zato su prošle sezone izgubili dvaput od Huddersfielda, a tukli Arsenal, Spurse, Chelsea i United.
 8. BTW, nisam odustao od teze da su biciklisti opasni jer to je moje jebeno lično mišljenje. Formirano na osnovu mojih ličnih iskustava. Isto kao što je moje lično iskustvo s tobom da si neverovatno iritantan lik, pa uprkos tome nastavljam diskusiju jer mislim da su ovo zaista važne teme za koje je potrebna diskusija. Ti, naravno, ne misliš da treba da se diskutuje, treba proterati automobile i naterati ljude da koriste nepostojeći javni prevoz i voze bicikle u brdovitom Beogradu isto koliko i u ravnoj Danskoj i Holandiji. Uzgred, nismo se do sada dotakli previše pitanja distanci i brojnosti populacije - tamo to nije problem jer mogu da najnormalnije unesu bicikl u autobus ili voz.
 9. Kakav je talenat Teša Tešanović bio u mlađim kategorijama... šteta što je posle otišao u šoumene. Lepo što ga se Orasi setio.
 10. kud u maglu Simoviću

  FK Partizan 2019/2020

  definitivno mi treba veći telefon
 11. noskich

  Drugovi i drugarice, umro je Dragi Vođa

  Kuriozitet - prvi film DPRK-USSR produkcije. Zabranjen u DPRK:
 12. nezvanova

  EBook

  evo jos malo, a ako nekom trebaju audioknjige, neka me kontaktira porukom, preveliki su fajlovi pa cu poslati sliku sa spiskom kojih knjiga ima. na sr i en. pa odaberite i slacu vam po izboru ... https://we.tl/t-6j61uBfvFb https://we.tl/t-lHfhVOqK2x https://we.tl/t-JgT7fy279t https://we.tl/t-XeEZZqETuw https://we.tl/t-6kGUNKfOtD
 13. Mark Rothko

  FK Partizan 2019/2020

  +1 Javiti drugovima gore da je to zvanični stav sa ovog mesta.
 14. Bright Billy

  Velja kruska u grlo zapadne

  nema bakule, pavkova i babica; povredili se svi koje su hteli da prodaju...
 15. Ocemo da menjamo avatare za SP.
 16. Znači stekao si utisak da biciklista nema, ali imaš lično mišljenje da treba da ih bude? Zona usporenog saobraćaja sa ograničenjem 10-20 km/h je trend koji sam gore pomenuo. Tu nema nikakvog fizičkog razdvajanja kolovoza i trotoara. Kod nas je to implementirano u Mišarskoj pa eto, možeš da se prošetaš do tamo da vidiš kako funkcioniše. Ja bih problem prvo rešio pretvaranjem svih dvosmernih uzanih ulica u jednosmerne i uvođenjem striktnog ograničenja od 30 km/h u njima, korišćenjem dobijenog prostora za iscrtavanje parking mesta tako da se oslobode trotoari, betoniranjem SVIH praznih napuštenih parcela koje su u vlasništvu grada i progalašavanjem za parkinge (koji se plaćaju, s tim što rezidenti u krugu od 1km imaju povlašćenu mesečnu cenu), i uslovljavanjem investitora koji grade šoping centre u rezidencijalnim četvrtima da moraju da grade bar 1 nivo podzemne garaže koja će biti javna i u sistemu parking servisa. Biciklisti i trotinetaši treba da imaju svoju traku tako da ne ugrožavaju ni pešake ni vozače, a ukoliko je nemaju treba da se kreću kolovozom, 1m od ivice - a ne da se provlače između automobila i onda prelaze na trotoar kad im je tako zgodnije i da ignorišu svetlosnu signalizaciju.
 17. desboj

  Amerika, zemlja velika

  Pa i kad ne leti
 18. kud u maglu Simoviću

  FK Partizan 2019/2020

  sunitski musliman kapiten izraelske reprezentacije ja sam za to da mu damoni ovde fraku
 19. Apollo Creed

  Kosovo, plan je potpisan, šta dalje?

  Neka Rusi o tome misle!
 20. gospa buba

  Kosovo, plan je potpisan, šta dalje?

  "sve dok to nije izvršene nаsilno, odnosno bez pristаnkа predstаvnikа teritorije kojа se ustupа" kako misli to da izvede? sent from bubamoto
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...