Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Mark Rothko

  FK Partizan 2019/2020

  Morisej 60 godina, čoveče... Ne, pa to se mora obeležiti 1 osvajanjem kupa.
 3. crtamOrasi

  Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

  А, па доћи ће викенд да ухватим корак са градивом. Ал ако сте ми џаба изхајповали...
 4. dillinger

  Game of Thrones

  Doček priređen za Jurona koji nosi/vuče poklone kraljici.
 5. Max Morlock

  Tenis za meraklije

  Volimo vrce [emoji3590] Otkad ne čuh taj presladak izraz - vrca [emoji8] Sent from my SM-N950F using controlled substances...
 6. Lezilebovich

  Omiljene serije

  Prva ili I druga sezona ? Meni je e1s2 bila toliko glupa, da sam na pola prekinuo
 7. nautilus

  Omiljene serije

  The OA ko voli parapsiholoske misterije nek se dohvati zaliva pirata. fino za ubiti vreme.
 8. MiddleClass

  FK PARTIZAN 2018/19

  Ona je mala maca za njih.
 9. dillinger

  Game of Thrones

  Nisam napisao da je Cersei bila omiljena, ne učitavaj. Rekoh samo da su gledaoci gradili negativan stav o njoj na osnovu toga što je uzurpatorka, što je progonila Starkove i zbog odsustva empatije za sve ljude ovog sveta osim vlastite dece, jednog od braće i oca. To i dalje ne znači da je veći tiranin od prosečnog vladara na zapadu, a naročito ne u odnosu na one u Zalivu robova. U svakom slučaju potlačeni građani nisu ispunili očekivanja lude kraljice i zato ih je spržila
 10. Kenjeee

  Game of Thrones

  Jbga pričam na dotračkom.
 11. Na kampanju je verovatno potrosena godisnja plata dvojice vozaca, a glavni razlog nedostatku vozaca je sto su plate niske, a to je zbog toga sto "nema para".
 12. Today
 13. gospa buba

  Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

  a pa kasnish ozbiljno, sad su i guzice krenule
 14. Marvin (Paranoid Android)

  Politika u UK

  Evo šta kažu number cruncheri
 15. ToniAdams

  Game of Thrones

  +1 lol
 16. Ovo su maznuli iz vruceg vetra..Na slican nacin je Bora Todorovic naveo Ljubisu Samardzica da taksira. Gde ce da nadju ljude koji ispunjavaju zakonski okvir za voznju autobusa..a da vec nisu zapalili preko. Kanda ce i tu zakon da menjaju.
 17. jms_uk

  Politika u UK

  @Marvin (Paranoid Android) Ko ce da pobedi u nasoj izbornoj jedinici?
 18. Marvin (Paranoid Android)

  Politika u UK

  Žele da zaustave Mejovu pre nego što iznese njen "izmenjen" predlog pred glasanje, jer izgleda da sadrži ponudu za Referendum 2. Konzervativci jednostavno ne smatraju ove izbore bitnim. Nisu ih želeli, nisu radili kampanju. Njima su oči već na stranačkoj konferenciji u septembru, što će biti prvi gazimestanski momenat novog lidera, i verovatno će tražiti neki momenat da raspišu opšte izbore. Doduše, ako je lider Boris, pre će biti da će samo odtaljigati do 31. 10. i izazvati No Deal exit. Inače, Mejova neće podneti ostavku zbog debakla na ovim izborima. Potpuno je fascinantno da se ona večeras još batrga da ostane tu gde je. U bilo kojem drugom domenu, sportu recimo, ovo bi čak bilo za respekt, ali u politici je potpuno ludo i uzaludno. Pitam se ima li ona u glavi neki scenario, neki best case scenario, šta će da se desi da sve ovo prekosutra ili sledećeg meseca bude vredno? Šta će se promeniti da joj daje podstreka da se ovako očajnički drži, osim čiste lične tvrdoglavosti? Sva ona govorkanja da je ona borderline personality disorder se čine sve razumnija.
 19. Kenjeee

  Game of Thrones

  Sedi Forest Gump na klupi i kaže ".. i to je sve što imam da kažem o ovome. " izvadi pištolj iz kutije čokolade i ubije lika do sebe.. kraj. Njeno iznenadno ludilo bi bilo filmski relevatno da se desilo u se01ep01. Tada bi bilo intrigantno i povuklo narativ ka traženju motiva njenih akcija.. sve samo ne flip coin madness jackpot. A možda je kraj ustvari savršen. U igri prestolja nije bitno dal' si pasivan, aktivan dobar, loš, glup ili pametan. Bitno je da ostaneš živ do poslednjeg plemenskog saveta. Igra prestolja je ustvari "Survivor"
 20. ZerrorR

  Game of Thrones

  Ljudi uvek flipaju postepeno... samo mi to ne vidimo, pa se iznenadimo... Bila je fina devojka, mirna, mrava ne bi zgazila, a onda je pobila ceo KingsLanding...
 21. maheem

  Omiljene serije

  Gotova 3.sezona Better Things. Pamela Adlon je i bez Louis CKa uradila fantastičan posao
 22. MayDay

  FK Partizan 2019/2020

  Pa i Kojotu je rodjendan danas!!! Sve osvajamo.
 23. hazard

  Politika u UK

  Koji je genije smislio da pokuša dan pred izbore da je sruši? Konzervativci će se skrljati, nogiranje lidera (bez da se zna ko je naslednik) veče pred otvaranje birališta neće to promeniti. Bolje da puste da prođu izbori i da katastrofalan rezultat bude Terezin, da ona bude kriva. Pritom, 4. ili 5. mesto na izborima tj. totalni izborni debakl je odličan i civilizovan povod da Mej podnese ostavku.
 24. radisa

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  +1 Mani te se toga...
 25. JozoMujica

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Kako god bilo, malo mi je neukusno ovo gadjanje dijagnozama. Ne zbog njih, vec zbog nas.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...