Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. 189-

  LIga šampiona 19/20

  laganih 7+
 3. James Marshall

  Kosovo, plan je potpisan, šta dalje?

  kakav cirkus od države, jbt
 4. Filozof manijak

  DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

  Naravno
 5. W.F.C.

  Radnički Niš 2019/2020

 6. Leia

  Beograd

  Masovan rad na crno i zloupotrebe prava radnika vec uveliko postoje, decenijama takoreci, ne znam odakle ti ideja da su nepravde prema radnicima pocele nedavno i to bas od taksista. Pre bih rekla da su do pojave CarGo oni bili zasticeni kao beli medvedi, i da se upravo tako i razvila ova bahatost koja im je dala polet da blokiraju grad i maltretiraju gradjane danima. Ja sam prilicno sumnjicava prema CarGo inace, i prilicno sam na liniji ovoga sto Host prica.
 7. Lezilebovich

  Sve je isto, samo Njega nema - IV Vučićeva vlada

  Na osnovu čega procenjujete koji je fakultet bolji ? Da li je to težina ispita, broj profesora sa radovima u ozbiljnim publikacijama ili spremnosti za budući posao ? Činjenicu da neke stvari na FONu stvarno smrde, npr pitanje da li je trenutni ministar sporta i jedan ispit dao na regularan način, ostavljam sad po strani.
 8. levi

  Velja kruska u grlo zapadne

  Grafičar - Radnički KG, na glavnom terenu. Stručni konsultant Pantelin brat Marko Mak https://www.youtube.com/watch?v=JGi8tTSnzB8
 9. Mil@n

  Omiljene serije

  I da prijavim da sam odgledao svih 6 sezona svežeg princa od Bel Era... Kao što rekoh, odličina zajebancija, Smit je razvalio, greota što je tako mlad odigrao ulogu života. Humor odličan, glumci tj likovi sjajni, pad kvaliteta oko 4. sezone, i ne znam što su Karltona napravili na totalnog debila što je bio stariji, no sve u svemu, odlična zajebancija, savršena razbibriga.
 10. Zico

  Fudbalska kupusara

  Pa gde je Marko Djuric Henderson? Nije ni cela prva postava Liverpula u 30, jbs ovo.
 11. ovaj performans verovatno samo za slikanje. ludilo na sve strane.
 12. Nikodije

  KK Crvena Zvezda 2019/20

  cavi paskval, javlja darko plavsic. zanimljivo, nisam verovao da razmatraju neko ozbiljno ime. ali podrska tek ako izbaci gnoma iz tima, do tada sam sumnjicav.
 13. Constantin

  Super liga - Zabava miliona

  To se već dešava...
 14. gone fishing

  Kosovo, plan je potpisan, šta dalje?

  jbg navukli ljudi traume od nas, prvo smo ih 80-tih trovali dok su bili u vrtićima i školama a sada im šaljemo i infektivni izborni materijal
 15. Ras

  Beogradski sajam knjiga

  Kupi, što moraš da čitaš?
 16. ZeeGerman

  Sve je isto, samo Njega nema - IV Vučićeva vlada

  Fakultet Opuštenih Nauka
 17. Today
 18. Brojanje glasova iz centralne Srbije...
 19. ToniAdams

  Omiljene serije

  neam pojma ni sta je to al garant je buljson
 20. Arkadija

  Beogradski sajam knjiga

  ja bih kupila Mračne bogove, ali me stah da čitam horor.
 21. pasha

  Politika u UK

  Korbin gubi izbore a time i poziciju vodje laburista. Sve ankete govore da su torijevci ispred, negde vise negde manje ali ispred. I to u trenucima kada je Dzonson dozivljavao teske politicke poraze od suda do parlamenta. A sada kada konacno ima nekih uspeh pa jos ce biti lakse za Torijevce. Korbin je u teskoj poziciji, ne moze da kaze sta stvarno hoce i tu gubi glasove ako se izjasni. Dzonson ima cistu poziciju. Laburisti pokusavaju da kupe vreme, da nadju neku pukotinu.
 22. Facundo Orellana

  Fudbalska kupusara

  https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Ballon_d'Or Svih 30
 23. mraki

  Politika u UK

  Nije politika, ali ne znam gde drugačije ovu bizarnu vest... Edit: vidim sad da je @pacey defender postovao već
 24. Jimmy Kowalski

  Rap, Hip-Hop

 25. hazard

  Jedna mapa govori vise od rijeci

  Sa fb stranice Terrible Maps
 26. Bojan

  Španija i Katalonija

  Sančez posetio Kataloniju. Zvanično je obišao povređene policajce. Sve ostale je ladno izignorisao. Razumljivo sve je to u sklopu predizborne kampanje. U bolnici Sant Pau ga je jedan deo zaposlenih izvikao, a naravno i doček na ulici je bio sličan. Sančez i njegovo okruženje vidno nervozni. U ostatku Španije se prenosi potpuno drugačija slika. Sutra treba da se izvrši ta, od Sančezove vlade dugo najavljivana ekshumacija i premeštanje posmatnih ostataka generala Franka. Biće tu dosta ultradesničara, ali i Frankove familije. On svakako još uživa veliku popularnost tamo, a ne verujem i da će zapadni mediji baš preterano da se zgražavaju, pošto je Franko oduvek uspevao da bude na beloj listi Britanaca a kasnije i Amera.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...