Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Pa trebalo je svasta uraditi, ali ta opcija jednostavno nikada nije imala vecinu. Nije bila ni blizu vecine. Ja ne znam da li je, evo da uzmemo za primer tada "najpopularnijeg" politicara, Kostunica, stabilnosti radi naravno, i dan danas uspeo da prezali sto Rade Markovic nije vise na celu DBa.
 3. Tačno, ali mene fascinira to što su demonstranti mahom zatečeni kad ih policija zaspe gumenim mecima ili baci suzavac. Mislim, znali ste protiv čega protestujete - šta ste očekivali, da će se ponašati drugačije kad vas vide? Razumem da mi ovde posle devedesetih imamo drugačije poimanje protesta nego Amerikanci koji samo u istorijskim okolnostima dobace do trocifrenih brojeva na ulici, ali ipak. Videli ste snimke, znate da su u pitanju dobro organizovani dobro plaćeni nasilnici, koji mahom vole to što rade. Zašto ste tako tragično neorganizovani? Zašto bežite čim neko podigne pendrek? Malograđanština kojoj smeta razbijanje izloga prosto ne ide sa deklarativno revolucionarnim namerama. A ovo pozivanje na pandursku savest mi je posebno žalosno:
 4. pbg12345

  Nostalgija

  videla se ozbiljna razlika u kvalitetu ali na nasu stranu ovi se i dan danas secaju kako su ih paspalj i bodiroga vozali iz nemoci su do besvesti gurali pod kos i eksploatisali cinjenicu da mi od visokih imamo samo divca bozo, svaka ti je zlatna
 5. mislim da si bas po dzonijevom ukusu
 6. zorglub

  Šta vozite?

  A stubovi, verovatno. Ako je za utehu, kod svih MPV-jeva je isto.
 7. msv

  Kablovska TV

  EON personalizacija
 8. evo kako u praksi izgleda policijska delatnost oko protesta (izvor je jedna moja prijateljica): My daughter went on a peaceful protest in Philadelphia yesterday. As she described it, the marchers were guided onto an empty lane on the highway. The police were behind them. Although the marchers didn't know it, police were also waiting for them under an underpass. When the marchers entered they were teargassed. My daughter was teargassed. A teacher, who has put her heart and soul into public education in Philadelphia for ten years, learning too many hard lessons about America, learned another one yesterday: the police are brutal. They laughed at the blinded young people. These protests are happening for a reason: police brutality. They are being met by: police brutality. It's not easy to galvanize protest in America. Black Lives Matter is our essential movement today. Until Black lives matter, all our lives are in danger from state-sponsored police violence. There must be many police officers who know what they did in Philadelphia yesterday was sickening. Speak up. Lay down your guns.
 9. Mindaugas Žukauskas

  Amerika, zemlja velika

  Zar i ovoga ima na internetu
 10. chandra

  KK Partizan 19/20

  Za to vreme Rason, razocaran spletkama Evroljige razmislja da ostane u Bgd, napusti kosarku i upise astronomiju.
 11. Mil@n

  pogodi nešto o sledećem

  Sa obzirom da sam ustao pre sat vremena, nisam još stigao da zevam. Ali sam juče radio 18 sati Sledeći ima tastaturu koja sjaji™.
 12. Molim da mi se priznaju autorska prava na ovaj predlog. A i kandidujem se za ministra bilocega u Dzonijevoj vladi.
 13. Weenie Pooh

  Midterms 2018 and beyond

  Pa nije isto, nikad ništa nije isto, stvari se vrlo očigledno kreću nizbrdo. Samo ne treba se praviti da je strmopizd počeo pre četiri godine. Sa takvim stavom nema šanse da ga zaustaviš.
 14. Apollo Creed

  KK Crvena Zvezda 2019/20

  Neka Salinger ostane u Monaku,dobro mu je tamo...
 15. Weenie Pooh

  Amerika, zemlja velika

  Meni je uvek žao da hejtujem Mura, mator je čovek a i štonokažu srce mu je na pravom mestu... ali ta patetična zatrovanost identitarisanjem, nepodnošljiv je. Još im je on kao neka ikona borbe za radnička prava poštenog srednjezapadnjaka. Ali kad ga pitaju "dobro ta tiranija korporacija o kojoj pričaš, kako ćemo da joj se suprotstavimo?" Njegov odgovor je "glasajmo više obojenih žena" I onda krene da drnda kako je plakao kad je čuo da su ubili MLK.
 16. 3opge

  Midterms 2018 and beyond

  kakvo mlacenje kurcem po mozgu. isto je sada kao i pre trumpa, samo se ti uljuljkuj u tu slatku zabludu.
 17. Anduril

  Midterms 2018 and beyond

  Ovde pricamo o trendovima. Jos sezdesetih je bila segregacija, od tada se popravilo mnogo toga, a sada ide u rikverc. Niko ne kaze da je US ikada bila utopija.
 18. 189-

  Premier League 2019-20

  ma jasno je to, samo mi je malo cudno da igrac sam najavljuje svoj transfer ovako rano, jos cetvrtina sezone se treba odigrati.
 19. Weenie Pooh

  Midterms 2018 and beyond

  Ne može se to objasniti ljudima. Pre 2016 društvo im je bilo utopijsko, sve liberte egalite fraternite, a onda upao Tramp i zaveo im fašizam Da nije njega, sad bi sa branča opušteno pratili šta se dešava po ulicama. Oni kojima je draža internacionalna zavera tripuju da iza svega stoji Putin, dočim je onima koji više vole da okrive domaće izdajnike kriv "radikalizovani GOP".
 20. Constantin

  Radnički Niš 2019/2020

  Zavisi od kretanja kazaljke na satu A gde će onda "ajmo izać" ? U Radnik iz Bjeljine ?
 21. Constantin

  Radnički Niš 2019/2020

  Jel to neko NN lice, ima ime i prezime ? Cvejić, Mitrović ?
 22. Mindaugas Žukauskas

  Istorija fudbala

  Tu sam negde na granici Nisam baš upoznat sa legendama Želje, al očekivao bih da najskuplje plaćen igrač u onakvoj SFRJ ligi postane legenda i u još nekom značajnijem klubu. Očito nije do kraja ispunio potencijal...
 23. Joe D

  Midterms 2018 and beyond

  Tramp jeste to sto su gradili decenijama. Nije on sa neba pao u Belu kucu.
 24. gone fishing

  Amerika, zemlja velika

  iz jedne od osam
 25. Zeleni sto

  Nostalgija

  Moj utisak je da se i dok je egal utakmica bila ( @radisa manje od tri četvrtine definitivno, skoro sam gledao na Jutjubu celu, zato sam pomenuo Španiju koja se držala duže) da se videla ozbiljna razlika u kvalitetu. Naravno, ostaće uvek pitanje kako bi bilo sa Savićem kao što ostaje pitanje kako bi bilo 92. Ali prosto kvalitet je previše bio na njihovoj strani. Dovoljno je pogledati te njihove mečeve sa Hrvatskom.
 26. Weenie Pooh

  Premier League 2019-20

  Sve se češće dešava da transfer bude dogovoren pre prelaznog roka, sam prozor™ je praktično formalnost za potpisivanje, posebno sad kad je ovako nejasno izmešten.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...