Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. nezvanova

  New Now eating!

  xaxaxax... moja snajka odlicno to napravila. istina, samo je vinegret bio nesto specijalno, spargle ko spargle, ali sa tim sosom su bile super. mada meni, koja inace nisam bas neki ljubitelj povrca, tj volim mali broj vrsta, sasvim su ok. nemaju narociti smek, pa je sama cinjenica da su zdrave ok... :-) ali bila je tu u salati i markovka po korejski, nasla je u ruskoj radnji, nisam je jela nakon moskve, a tamo sam je tamanila svakodnevno (a sama, cak i uz pomoc milion ruskih klipova sa uputstvom nisam uspela da napravim da bude kao ta, sto prodaju gotovo pripremljenu) sve u svemu,
 3. simple red white

  KK Crvena Zvezda 2018/19

  A i pražnjenje tribina, ovim je Čović dobio na legitimitetu da ukoliko se ne ispoštuje svako slovo iz kazne ne izvede ekipu na teren a pri prvom pokušaju popune praznih redova ili ubacivanja predmeta u teren da insistira na pražnjenju Morače.
 4. Host

  NBA 2018/19

  Jokic mislima bio ispred Skupstine
 5. Host

  New Now eating!

  Bele spargle.
 6. Joe D

  Euroleague (sve sezone)

  kako prepoznati nekog ko je juce poceo da prati kosarku
 7. darling

  New Now eating!

  divlje spargle.
 8. darling

  Beograd

  meni su bas zgodne. jbga, kad je saban umro. i silvana armenulic a i franc ferdinand, omiljeni vuccev bend je na turneji. samo da su znali ranije...
 9. darling

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  kakvo uzbudjenje u zraku, sveopste treperenje, ko da cekamo novu godinu.
 10. najbolje će biti kada za godinu dana vrati i trolejbuse i onda to proglasi revolucionarnim potezom koji pokazuje brigu za beograđane i sve koji se tako osećaju.
 11. Frank Pembleton

  Beograd

  Zabo juče na kafenisanju blic na stolu i vidim retard Vesara komentariše "šaljivo" kako ga je Pljiž imitacija oduševila i vodiće Mićka na kafu, a "Petričić je postao zlobna baba" i bla bla truć... . Odlično, znači da ga ozbiljno svrbi... Građanine Petričiću samo nastavite!
 12. maheem

  New Now eating!

  juče i ja pasao špargle, džizs je l ima šta precenjenije od toga
 13. zorglub

  Sta ste pazarili ovih dana

  Pokušavam da shvatim zašto je siromašniji, i ne ide. Dobro je skuplji i od danas precenjenog Carhartta.
 14. Willow

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Jebena invazija vojske sendvičarskih insekata, kao u onom filmu "Starship troopers", sa Vučićem kao vrhovnim insektom i balegarima-desetarima Borom Čorbom i Željkom Mitrovićem.
 15. ToniAdams

  Sve je isto, samo Njega nema - IV Vučićeva vlada

  A kako da budemo uopšte sigurni da je krepala? Meni ovo sve dismr
 16. Čekaj, zar nije Vesara rekao da će da vrati tramvaje na terazije...
 17. zorglub

  Polovnjaci

  U stvari ima komotniju zadnju klupu, Clio je tu užasan. Inače OK autić, dosta tvrđi od pomenutog VW. @vindabonaIdi na benzince, sa tvojim godišnjom turažom nema razloga da preplaćuješ nabavnu cenu i da razmišljaš o uštedi na gorivu.
 18. BlackGeorge

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  Između ostalog rečeno je da će se sutra građanima biti predstavljen tim stručnjaka, eksperata spremnih da razgovaraju o budućem uređenu REM, RTS i nadležnih instiucija i koji bi trebalo da pripreme poštene i fer izbore. Posle toga ide protestna šetnja.
 19. halloween

  Mediji u Srbiji

  Vlado Djukanovic i Radio Beograd 2 kako fino pominju prazne sendvice i jos ponesto.
 20. Barti66

  Slike vasih ljubimaca

  Ma nisam, samo nznm šta bih pre opisao, toliko toga ima na satnom a ne na dnevnom nivou. Znam samo da bih riknuo bez nje već sada nakon samo 10 meseci "poznanstva". Skoro da je baš tako. Hvala Majo.
 21. Frank Pembleton

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  Samo što za "lokalne teme" treba zapravo bolja organizacija i više ljudi. Dve stvari koje oni nemaju...
 22. Kampokei

  The Spirit of Football

  Opusteno, ako vec ne mogu da plivaju Nego, ovo selo (na letnjim slikama deluje kudikamo privlacnije) ima 24 stanovnika. Sta ce im ovoliki teren da mi je znati.
 23. Milosh76

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  "Preporuka je da građani danas zbog najavljenog mitinga sve svoje obaveze završe u prepodnevnim satima i da se ne kreću automobilima u Beogradu", izjavio je danas načelnik saobraćajne policije Beograda Dragan Bogosavac. On je za Radio-televiziju Srbije kazao da se od oko 13.30 očekuje priliv učesnika mitinga i prve gužve u gradu. "Autobusi sa građanima koji dolaze na miting biće parkirani u Bulevaru kralja Aleksandra, na Savskom trgu i uglavnom na Novom Beogradu", rekao je Bogosavac. Upozorio je da će velika gužva biti i na Brankovom mostu, a da građani koriste Gazelu i Most na Adi. S obzirom na to da se očekuje veliki broj autobusa koji će dovesti simpatizere SNS iz cele zemlje, toliki saobraćajni priliv, kao i problem parkiranja na Novom Beogradu, gde će biti smeštena većina autobusa, svakako će izazvati teškoće i na bulevarima novog dela grada
 24. John Coltrane

  The Spirit of Football

  A tamo desno Beli hodaci i Nocni vitez.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...