Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. mustang

  Psi

  aaaaaaa kakvi prasici blago tebi jozo, uzivancija pogled
 3. renne

  U-21 Italy 2019

  Sjajna akcija za gol
 4. renne

  U-21 Italy 2019

  Šta promaši Belgija :O
 5. theanswer

  U-21 Italy 2019

  ni mrtvi eurosport ne prenosi, najbeskorisniji kanal ikada
 6. hoffnung

  Torte i kolači

  heheh slatki ste. inace i ja kuvam da se razumemo, ali jeste, keva kada sprema - ne popusta. da referisem za ovu sto je imala pet kora umesto tri. pet kora da koricu slicnu bureku, o onoj donjoj kori kada kupujete burek iz pekare. na to me podsetilo. tu se razlika definitivno oseti, sto uopste nije mala stvar. drugo: visnje su bile f e n o m e n a l n e. jos su mlade, i kisele, pa su dale neku jako lepu svezinu piti. @jumanji to za koru, jel bude onako prhka i granulasta kao iz pekare npr? [naravno, zavisi iz koje pekare.] sada guglam da ti pokazem, ali mi sve izlazi ovo sto je u domacoj radinosti pravljeno, nista slicno nisam nasao..
 7. Dali_man

  Rukomet

  Opasno krilo Radivojevic.
 8. renne

  Rukomet

  gol u poslednjoj sekudni za +2
 9. Peter Fan

  NBA 2018/19

  +82
 10. Joe D

  Chernobyl - HBO (2019)

  negledanje serije je novo gledanje serije
 11. renne

  U-21 Italy 2019

  slepci samo pojedine prenose evo gde ima https://liveonsat.com/international-uefa-under-21-championships.php
 12. levi

  U-21 Italy 2019

  pa gde je prenos? mrtvi RTS. znao sam da će biti sranje kad su oni uzeli
 13. Mindaugas Žukauskas

  Premier League 2019-20

  Kakav je Remzi maler. Ode u Juve očekujući da bude startna postava, i sad će ovaj Sari da dovuče svog Žoržinja sa sobom, i eto ti jedno nedodirljivo mesto u veznom redu
 14. slow

  Crna Gora

  Mifislande, Miloševićev režim je nakupio gomilu leševa u ormanu za deceniju i po diktature, za mnoge se saznalo tek posle njegovog silaska na vlasti. Šta misliš koliko se leševa nalazi u Milovom ormanu za ovih trideset godina samovolje u CG? O razmerama diktature znaće se tek posle odlaska DPS-a sa vlasti, ovo tvoje uglavnom zvuči kao meka racionalizacija i opravdanje za nesmenjivost vlasti, jer drugi su gori i nesposobni, potencijalno korumpiraniji. Apsolutna vlast kvari apsolutno, a tamo Don apsolutistički jaše duže od Lukašenka i Kima zajedno. I o kakvoj komici govoriš, tebi je oduzimanje manastira i crkvene imovine šala, ili šta već?
 15. James Marshall

  Crna Gora

  A kako se to isporučuje? Ta geostrateška pozicija? Realno, ko je prvi prodao tu "dajte nam nešto inače će Rusi ovdje da preuzmu pa će da prave sranja odavde" foru jak mangup, kapiram da sad vodi neku multilevel šemu
 16. renne

  Pivo

  .
 17. Pantelija jr

  Crna Gora

  Za ove nesrećnike koji pišu o “državnom udaru” u CG, čisto za slučaj da nisu cinični bolesnici & (ne)skrivenim interesima vezani smradovi, nego da su stvarno jadni neobaviješteni, da ne kažem navučeni pisanjem izvora sa kojih su navikli da sisaju mudrost, evo kratkog prikaza što se i kako zbilo tog dana: 1. Izborni dan u CG protiče u najboljem mogućem redu. Nikakvi naročiti incidenti se na prijavljuju (osim skromnog folklornog doprinosa na par ruralnih biračkih mjesta - tipa, propagandni materijal ili uniformisani policajac na manje od 50m od b.m. i sl.). Izlasnost je viša od očekivane, što odgovara opoziciji. 2. Negdje oko 13:00, na pojedinim medijima™ (možete tri puta da pogađate na kojem prvo; hint: logo im je ružičasta fleka) se pojavljuje vijest o “osujećenom pokušaju državnog udara”, pohapšenim pripadnicima mutnih grupa koje je trebalo da ga izvedu, itd. Nedugo zatim, glasa i Gazda, i novinarima daje izjavu da je “o pokušaju državnog udara saznao iz medija” (!) 3. Surprise, surprise - izlaznost opada. Od projektovane (po podacima do objave™ u poređenju sa prethodnim izborima) izlaznosti od 75+ %, na kraju se dobacilo do nešto ispod 72%. Taman dovoljno da Gazdinoj stranci glava ostane iznad vode... 4. Uhapšeno je 16 zavjerenika™, među kojima i 2-3 žene starije od 50 godina. Oružje nikad nije pokazano (@harper je citirao izjavu Spec. Drž. Tuž. o tome), a krunski svjedok je kriminalac tražen zbog ubistva u Hrvatskoj koji je nekoliko puta na samom suđenju uskakao sam sebi u usta, a kad je “pobjegao” u Srbiju (a morao je da “pobjegne”, pošto nije bio obični svjedok, nego svjedok-saradnik, tj. jedan od uhapšenih “zavjerenika”), opovrgao je kompletan svoj iskaz i rekao da je bio prinuđen da ga da. 4a. Kratki sažetak tačke 4 za one sa jeftinijim ulaznicama: slučaj je građen, suđen & presuđen bez ijednog jedinog materijalnog dokaza, a na osnovu iskaza jednog na nebrojeno mnogo načina i nivoa nepouzdanog svjedoka. 5. Tu su i sitni detalji tipa da, kad je “informacija o onome što se sprema dobijena” nikome nije palo na pamet da poštuje procedure, tako da je siroti Gazda, kako već rekosmo, morao o tome da čuje iz medija, a tadašnja ministarka odbrane, jadnica, valjda nikad nije ni čula - pošto nema niti jedne njene zvanične izjave o svemu ovome... A Spec. Drž. Tuž., jedan polupismeni pajac, ali od one sorte kojoj pajaštvo™ ne smeta da bude vrlo kvaran i štetan po državu i društvo kome se zalomio, je na pitanje tzv. novinara o tome kako su otkrili “da se nešto sprema” odgovorio sa, citiram, “zahvaljujući Bogu i taliku junačkome”. I samo da dodam, ako neko još bude pominjao ovu jadnu cirkusku predstavu, tzv. pokušaj državnog udara u CG u oktobru 2016., na način ili u kontekstu koji implicira da “mora da je tu ipak bilo nečega”, neka računa da sam mu ovim putem unaprijed rekao da jede govna dok ne crkne.
 18. Weenie Pooh

  Chernobyl - HBO (2019)

  Nisam gledao, ali osuđujem je najstrožije.
 19. kud u maglu Simoviću

  Crna Gora

  geostrateški položaj
 20. goofs

  Chernobyl - HBO (2019)

  Samo ako su bas povrsno pratili seriju. Ako su se iole zainteresovali za tematiku, iscitali onaj link sto je JoeD okacio, i poslusali podkast o seriji tesko ce izvuci tako prost zakljucak. A cak i bez svega toga serija je pre svega kritika sistema, a tek posle (mozda) nuklearne tehnologije.
 21. Nesh

  Rukomet

  Pazi ga Sretenovic, daje golove, asistira. Doduse nisam gledao od pocetka, ali ovo sto sam video sve odigrao dobro. Vodimo konacno.
 22. ToniAdams

  Crna Gora

  Imaju masline neloše
 23. James Marshall

  Crna Gora

  Ja se izvinjavam što ovako upadam, a šta to CG (tj. njena vlast) isporučuje Zapadu i ljudskoj civilizaciji uopšte, sem dilera koksa, direktora po BG i par solidnih košarkaša? Generalno te priče o isporučivanju mi djeluju kao dobar izgovor lokalaca za sopstvenu (političku i svaku drugu) ljenost, ali ajd za Srbiju još i da skapiram (pravili velika sranja posljednjih decenija, na putu su za Stambol, imaju dosta antagonizama sa komšijama a imaju i neku silu, pa kao isporučuju stabilnost i rješavanje kosovskog problema), ali realno šta se može tražiti od pola miliona ljudi kojima je glavna briga gdje popiti dojč ujutro i kako zavrnuti nekog turistu, a koji su uz sve to na najvećoj periferiji bilo kakvih događanja?
 24. levi

  Chernobyl - HBO (2019)

  to je u drugoj epizodi
 25. Hobbit slayer

  Premier League 2019-20

  Upravo sam pročitao... [emoji23] Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 26. pantelia

  Premier League 2019-20

  Tesko, potpisao sa Al Garafom iz Katara
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...