Jump to content
IGNORED

ARENA TV


ducca

Recommended Posts

Dakle, dok se ne bude vise znalo i ne obajati (tj postane svakodnevica), bilo bi dobro ovde saznati nesto vise o novoj televiziji ARENA, sa sportskim sadrzajem, koja se pojavila na nekim kabl operaterima (PTT i koliko sam shvatio IPTV), ne znam da li u osnovnoj ponudi ili kao pay tv paket. Vec kruze i neke price o tome sta ce moci da se gleda na ovoj televiziji (ima i na NFL temi) - dakle pre svega NFL, navodno 5 utakmica nedeljno, ukljucujuci i MNF, zatim "jaci" paket Italijanske lige (slabiji - kanta paket ostaje vlasnistvo SK), potom Liga Sampiona (s tim da RTS kao exkluzivni vlasnik "zemaljskog" prava ima mogucnost izbora utakmica koje prenosi, dok Areni ostaje da odabere nesto od presotalih plus preglede) - ovo sa LS i nije lose jer uvek ima po 2-3 dobre tekme za vece i nece skoditi veci izbor...itd.Svaka nova insajderska informacija dobro bi dosla. Ono sto je u ovom trenutku najvaznije je da za sada kao sto rekoh samo PTT KDS i IPTV emituju ovu televiziju, videcemo da li ce se i ostali operateri i izboriti za ovaj kanal.Zanimljivo ce biti i videti ko ce od komentatora raditi na ovoj televiziji, da li ce biti "exkluzivaca" ili part time varijanti... (samo da Boskovic ne dograbi LS angry.gif ).http://www.tvarenasport.com/

Link to comment

na KDS PTT, na Novom Beogradu, pojavio se doticni kanal. A na sajtu KDS ima sledece obavestenje:15. avgust 2009. godinePoštovani korisnici,od utorka 18.08.2009, samo na našem kablovskom sistemu, bićete u mogućnosti da pratite novi atraktivni sportski program TV ARENA SPORT, na kanalu K 24 (495,25 MHz).

Link to comment

Potvrđujem da postoji na IPTV-u. Nisam primetio dok nisam ovde video da treba da potražim, mora da se resetuje modem da bi se učitali novi kanali... Ovo će svakako pomoći da se odsmorim što nemam Sportklub, a ako još i bude tačno to što si napisao za Calcio, kanal će biti pure win.:D

Link to comment
nije reč ni o kakvoj platformi već o kablovskom TV kanalu koji će u prvoj fazi imati jedan program a predviđeno je da ponudu sredinom oktobra obogate još 3 specijalizovana sportska kanala. trenutno se može pratiti samo na PTT KDS-u, na poziciji K24 a od danas (utorak 18.8.09.) tokom dana i putem IPTV. današnje (čitaj večerašnje) utakmice LŠ biće emitovane na ovom kanalu i to jedna uživo (ne ona koju je izabrao RTS) a ostale kao snimak. kada sva 4 programa postanu operativna, radiće se 4+4.što se tiče prava, otkupljena su za NFL, Copa Sudamericana, neka odbojka i još neke fudbalske lige i neki drugi sportovi, stvarno nisam upamtio šta tačno, jer me sport ne zanimau toku su pregovori i sa drugim kablovskim operaterima tako da se nadam da će uskoro i korisnici drugih kabl operatera moći da prate ove programe.takođe planirani su i još neki servisi u bliskoj budućnosti, ali o tome više krajem godine...moram da kažem da će se, kad sva oprema stigne i kad se sve ''spakuje'', program emitovati u full HD-uhttp://kablovskiforum.7.forumer.com/viewto...p?p=44940#44940
Link to comment
potom Liga Sampiona (s tim da RTS kao exkluzivni vlasnik "zemaljskog" prava ima mogucnost izbora utakmica koje prenosi, dok Areni ostaje da odabere nesto od presotalih plus preglede) - ovo sa LS i nije lose jer uvek ima po 2-3 dobre tekme za vece i nece skoditi veci izbor...itd.
ovo bi bilo sjajno ako bi bilo tacno. ipak sam skeptik i mislim da to nije moguce jer je b92 u vise navrata imao pravo da "gasi" HRT prenos na SBB-u iako je prenosena druga utakmica. zapravo, moguce je u precutni amin RTS-a.
Zanimljivo ce biti i videti ko ce od komentatora raditi na ovoj televiziji, da li ce biti "exkluzivaca" ili part time varijanti... (samo da Boskovic ne dograbi LS angry.gif ).
znas kako kaze narod, ne lipsi magarce do zelene trave.
Link to comment
ovo bi bilo sjajno ako bi bilo tacno. ipak sam skeptik i mislim da to nije moguce jer je b92 u vise navrata imao pravo da "gasi" HRT prenos na SBB-u iako je prenosena druga utakmica. zapravo, moguce je u precutni amin RTS-a.
UEFA:
UEFA has also concluded deals for both competitions in the three countries with Arena TV, a new pay operator in the region. Arena TV has been awarded the remaining live match rights and highlights on each matchday which will be shown across the broadcaster's Arena Sport channels.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...