Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori


Recommended Posts

  • 1 month later...

Šta je sa ovima na Eurosportu? Prekinuše jedini meč u singlu koji se igra zbog one "Cube" emisije i priloga koji idu, a meč između Norija i Lehečke upravo ušao u peti set. Na drugom idu zimski sportovi, i neće ni biti danas tenisa na tom programu, a na 4K ide repriza Cicipasa. A inače, tokom mečeva, na kraju gemova puštaju reklame uopšte ne prateći da li komentator priča ili ne, samo ga preseku u pola rečenice, i tako ko zna koliko puta.

Link to comment
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..."

pa je valjda skontao da na semaforu piše LSU - FSU i da je domaćin ustvari FSU. počinje druga četvrtina i kaže "spušta se polako mrak na Douk stadionu u Talahasiju gde se okupilo skoro 85 hiljada gledalaca da isprate..." i pravi se lud kao da ništa pre toga nije rekao.

 

najjače od svega, utakmica se inače igrala na neutralnom terenu u Orlandu na Citrus Bowl stadionu :lolol:

  • Haha 7
Link to comment
  • 1 month later...

Urednik sportske rubrike na RTS-u otkrio kad se Aca Stojanović vraća na javni servis

Spoiler

 

V. Živanovićdanas 14:05
 

Aleksandar Stojanović nije trajno napustio Radio televiziju Srbije, tvrdi za Danas urednik sportske rubrike na javnom servisu Zoran Marković.

– Aca je uzeo neplaćeno odsustvo 10 meseci i očekujemo da se vrati do leta, odnosno da komentariše Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će prenositi RTS. Nema nikakvih pritisaka, ništa to nije neočekivano. On je jednostavno pitao da mu izađemo u susret da uzme neplaćeno odsustvo zbog privatnih obaveza. Mi smo mu kao dugogodišnjem kolegi izašli u susret i dogovorili se da nastavi ovde kada bude EURO – rekao je Marković.

Poznato je da Stojanović već duže vreme vodi podkast jedne poznate sportske kladionice, ali navodno nema nameru da tamo zasnuje trajni radni odnos.

Izvori Danasa bliski javnom servisu navode da je Stojanović navodno već neko vreme nezadovoljan platom i atmosferom na RTS-u, iako u sportskoj rubrici važi za „zaštićenog novinara“ koji godinama unazad ima privilegiju da bira koja će takmičenja komentarisati, odbijajući da vodi utakmice srpskih fudbalskih klubova u evropskim 

takmičanjima.

Nezvanično je nedavno tražio da više ne vodi ni mečeve reprezentacije Srbije pošto je navodno privatno imao nesuglasice sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

Javna je tajna RTS-a da je bio u grupi novinara koja je 2018. godine tražila da više ne prenosi utakmice Svetskog prvenstva. Podsetimo, tada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bez ikakve osnove javno osudio novinara Miloša Krivokapića zbog načina komentarisanja meča između Rusije i Hrvatske.

Posle tog slučaju komentatori RTS-a su naprasno otvarali bolovanja i tražili slobodne dane, pa je tadašnja urednica zabavnog i sportskog programa, Olivera Kovačević, navodno morala da izda službenu naredbu Stojanoviću da mu je radna obaveza da prenosi finalnu utakmicu između Hrvatske i Francuske. On je taj posao odradio bez ikakvog „žara“ i „uzbuđenja“ po kojima je poznat kao komentator.

 

Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...