Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18


theanswer

  

66 members have voted

  1. 1. prsten



Recommended Posts

okc igra pristojnu odbranu i to je sve što mogu dobro reći za njih. ovo su dobili sa par ukradenih sredinom četvrte i tako što je indijana odigrala prilično loše. 

 

orlando je tako tužna priča. toliko godina biti ispod proseka na istoku koji vrvi od medikritetnih timova, to je uspeh.

 

 

Edited by theanswer
Link to comment

picka je ako se ne vrati 

kad je mogao mj, zasto on ne bi :fantom: 

a i videlo se tokom poslednje mu sezone da moze jos. sa lonzom i njim, lejkersi bi automatski postali glavni favoriti za titulu

 

Link to comment
7 hours ago, Fins fleet said:

Nakon sto se oprastao 2 sezone od kosarke, sada penzionisu 2 broja Kobetu.:4_joy:

 

Sto je skroz ok

Link to comment

Dadose ljudi 5 trojki u poslendnjem minutu poluvremena... ko na treningu jbte :O

 

A svaki put kad gledam Sakramento imam utisak da Bogdan vec sad moze da bude medju dve prve opcje u napadu. Trener veruje u njega, daje mu sve vise minuta (na prosloj imao ubedljivo najvise u timu). Sad isto, ubaci ga pred kraj 1/4 i onda ga maltene ne vadi do kraja (samo kratak predah eventualno).  Jesam ja subjektivan, ali gazice on veoma brzo. Samo da se malo oslobodi i shvati da treba da sto vise zavrsava napade.

 

Link to comment

A user on Reddit.com first posted a transcript of the conversation heard through a foreign language feed of the Cavaliers' 121-112 win, the first meeting between James and Ball. ESPN confirmed the content of the conversation.

 

"Find your zone and just stay f-----g locked in," James said after pulling his jersey over his lips on the court. "The media is going to ask you what I told you right now. Tell them nothing. Just be aggressive every single day. It's white noise to you. That's all it is. Alright? Let's go."

Link to comment
2 hours ago, 1n54jd3r said:

sigurica ili nagadjanje?

 

Igraju, ulazili sa klupe. 

 

Fina zabava Philly - OKC, Thunder po milioniti put ne zavrsava tekmu, nisu dali kos u regularnom 5 i po minuta, Russ sivonja. Ali kako ga je Embiid zalepio, sunce ti bogovo ! :ziga:

 

Stvarno ne znam sto sve on mora da zavrsava ima bas u ritmu Mela, a i PG je bolji od njega veceras dosta. Ide prva double OT tekma ako dobro cuh...

Link to comment
  • TheBigFlegma locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...