Jump to content
IGNORED

NFL 2017


Zverilla

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Nesh

    136

  • Frank Pembleton

    120

  • teacher

    107

  • freakns

    82

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da se meni Kraft posrao u usta kao sto je BB-u kad su se nadgornjavali oko Dzimi Dzija, jab' dao ostavku i otisao da treniram... cekaj ko ono bese sad trazi trenera... aha Indijanapolis. Pa nek se Kraftara zajebava sa McDanielsom.  E to bi bio ultimate dick move BBja, nema veci level od toga.

Edited by ObiW
Link to comment
  • 2 weeks later...

Inače vidim da liga najviše "skače" na ovakve stvari. Kada poznati igrači kažu otprilike "...ako se ja budem pitao moje dete neće igrati ovaj sport..." i to pre svega zbog koledža, ako tu krene da pada biće dono efekat.
Mislim, naravno da je finansijska strana još uvek "jaka" i to će da traje. Samo vidim da baš skaču na ovakve stvari...
Link to comment
59 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

 

Šta misliš o Barkley-u. Juče pokidao combine. 

 

sjajan igrač, ali nikad ne bihh draftovao RB tako visoko. ne postoji uspešan plejof tim sa RB kao najboljim igračem, pogledati pod San Diego sa Tomlinsonom, Minesota sa AP. Radije bih uradio trade down i uzeo dobrog DE ili OL ili WR ili DB

Link to comment
Just now, Malvo said:

Furnet, Jaguari?

 

bio je povređen skoro cele sezone. da li neko zna poslednji klub koji je osvojio SB jer je imao do jaja RB? ono da je bio prva tri pika i imao 1500+ sezonu. 

primeri kako možeš da se zajebeš sa RB su brojni: 

- trent richardson, browns 3. pik

- cj spiller 9. pik

- knowshon moreno 12. pik

- daren mcfadden 4. pik

- AP, 7. pik, sjajan igrač, ali bez SB

- reggie bush 2. pik

- ronnie brown 2.pik

- cedric benson 4. pik

- cadillac williams 5. pik

- tomlinson, 5. pik, hof igrač bez SB

itd

 

ne postoji RB koji je draftovan u prvih 5 i da je osvojio SB.

Link to comment

Ja lično mislim da će Brownsi pokupit Barkley-a sa no.1 a sa no.4 uzeti QB-a koji ostane. 

 

Što se tiče Giantsa, ako budu mislili da neki od QB-ova može biti Ilijin naslednik, uzeće njega, ako ne, onda verujem da je  trade down najrealnija opcija.

Link to comment
Just now, Jean-Luc Picard said:

Ja lično mislim da će Brownsi pokupit Barkley-a sa no.1 a sa no.4 uzeti QB-a koji ostane. 

 

Što se tiče Giantsa, ako budu mislili da neki od QB-ova može biti Ilijin naslednik, uzeće njega, ako ne, onda verujem da je  trade down najrealnija opcija.

 

brownsi mogu da uzmu barkleya sa broja 1 i pošto imaju i 4. pik, mogu da uzmu qb-a ili neku drugu premium poziciju. giantsi mogu da uzmu barkleya sa #2 ako ostane ili nekog od tri vrh qb-a ili da urade trade down i uzmu 2 ili dobra igrača za taj pik

Link to comment
On 3/3/2018 at 1:11 PM, teacher said:

ne postoji RB koji je draftovan u prvih 5 i da je osvojio SB.

 

Hej, Reggie Bush je osvojio SB! :mad:

Marshall Faulk i Jamal sa Ravensima u rookie sezoni su to uradili kao najvažniji igrači u svojim timovima.

 

Ne volim ovakve spiskove jer tako možeš baš svašta da "dokazuješ".

Npr ajde da vidimo da li se isplati draftovati 9-tech zver u top5 i da li ćeš sa njim osvojiti Super Bowl? Mario Williams, Jullius Peppers, Gaines Adams, Jamal Anderson, Ziggy Ansah itd itd Niko od njih nije osvojio SB

Long je osvojio poslednja 2 super bowla i igrao je dosta, ali je realno već debelo prošao prime, potpisuje 1 year ugovore i zaradu podlanja u dobrotvorne svrhe. Freeney je jedini od svih njih koji je uzeo SB dok je bio na vrhuncu karijere. A pričamo o premium poziciji koja je posle QB sigurno najpoželjnija kada imaš top3 ili top5 pick.

 

Možemo ići i jako i do samog kraja...u poslednjih 25 godina braća Manning su jedina 2 QBs koji su draftovani u top 10 a da su osvojili SB. A spisak QBs draftovanih u top10 za tih 25 godina je ooogroman. Na sličan način se dokazuje da se ne isplati draftovati ni WR sa top20 pickom itd itd

Pogrešno je tako posmatrati draft.

 

Barkley je odličan igrač i ako je Gettleman prošle godine uzeo McCaffreya sa #8, onda mu je verovatno Barkley sa #2 no brainer.

Verovatno neće biti bitno za taj #2 overall pick, ali za ostale runde sigurno hoće: kod njegovih pickova u Panthersima je (bar meni) bilo uvek zanimljivo da je uzeo mnogo igrača za koje se nije znalo baš tačno koju poziciju će da igraju. Funchess je TE/WR, Shaq je LB/Safety, CMC je RB/slot WR, Samuel je isto RB/WR.

Moguće da je razlog tome što on želi polivalentneTM igrače, a možda je samo koristio to da su ti igrači (možda u njegovim očima) skliznuli na draftu zbog nedefinisane pozicije.

U Panthersima se odbrana zasniva na front 7 i na secondary ne daju visoke pikove i mnogo novca, ali Giantsi su skroz drugačije građen tim. Mnogo pickova i novca investiranog u secondary i LBs koji Kuechlyu, Davisu i Shaqu ne mogu ni prići. Tako da je moguće da će stvari početi da se kreću u tom smeru, ali da bi se skroz izmenila filozofija odbrane potrebna su bar 2-3 drafta.

Napad...OT klasa je opet slaba. Guardova će da bude dobrih. Nelson će biti top 10 pick, ali ne verujem da će Giantsi uzeti (osim ako ne urade trade down) ali će uzeti nekog posle 100%.

 

Ima do drafta još mnogo, free agency će uskoro, combine još nije ni završen i tek treba da budu pro days  i mnogo igrača još nisam stigao ni da overim, ali trenutno cenim da će Giantsima top prioritet biti da urade trade down i od nekog uzmu brdo pickova za taj #2 pick, a ako im to ne prođe onda će biti dilema Chubb/Barkley

QB ne verujem da će da uzimaju. Eli je pod ugovorom još 2 sezone, imaju i Webba koji je mid-round pick prošle godine.

A Brownsi će da uzmu QB i sa #1 i sa #4, mmw :D

 

 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...