Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018


Dimitrije

Recommended Posts

  • Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Milosh76

    970

  • MiddleClass

    923

  • levi

    915

  • Apollo Creed

    650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Milijas nije vise igrac kakav je nekada bio, ali u ovom Zvezdinom timu, u odsustvu Kange, on je jedini kreativac (moza je to i Luka Ilic, ali ja to jos uvek nisam primetio). I takav Milijas je trenutno bolja opcija nego igrati bez kreativca, sa Krsticicem, Racicem ili Srnicem na mestu centralnog veznog.  Uz to, Milijas je iskusan i namazan, i zna kako da dovede u red grubijane iz domace lige (sto je danas demonstrirao kada je jednog igraca Macve "na finjaka" poslao na generalku, i to dva puta).  A na leto, neka pronadju nekog novog Kangu.

 

Pesic je konacno dobro odigrao u ovoj sezoni.  Nije dao gol, ali je namestio drugi, napadao je i bio stalna pretnja.  Kada bi pokusao da izbegne da pravi faul kod prijema lopte kada je ledjim okrenut golu, pogotovo sto u takvim situacijama protivnik moze da napravi faul nad njim.  Izgleda mu vise odgovara kada igra po strani, na krilnoj poziciji, nego klasicnog centar-fora.

 

Adzic je po meni danas odigrao najbolju utakmicu u seniorskom timu.  Nadam se da nije izuzetak i da ce u ovom stilu da nastavi.  Radonjic deluje pogubljeno (kao svojevremeno Adzic).

 

Osim Le Taleka, Zvezda nema stopera koji ume da iznese loptu i zapocne kontru.  Babic i Savic su dobri skakaci ali im je igra nogom slabija strana.  Onaj mladic sa priprema, Erakovic, to ume i sa nestrpljenjem ocekujem njegov debi za seniorski tim. 

 

Inace, Le Talek je potcenjen igrac a jedan je od najzancajnijih u Zvezdinom timu.  Nije spektakularan kao, na primer Boaci i Kanga, i ne dodvorava se zvezdaskom navijackom korpusu i novinarima.  Van terena je privatan tip, a na terenu profesionalac i timski igrac od glave do pete. 

Edited by Dimitrije
Link to comment

Adzic da igra pre Srnica i Milica, Radonja na drugoj strani a posto su nam kostolomci povredili Krsticica sada Bena treba staviti na amc i to je vec trio koji zna da mulja sa loptom.

Utakmice sa Macvom jesu odigrane na oranici i oni jesu lomili kad su stigli ali 2 puna stadiona u par dana je lepo videti, a sam stadion je jako kul. Kad bi nasi klubovi imali normalne terene sve bi to bolje izgledalo.

Link to comment

Slazem se za Radonjica, ali on mora da zaradi mesto u startnoj postavi.  Trenutno ne igra dobro.  Ma koliko ne voleo Srnica, on je danas uneo dinamiku na desnoj strani gde su se Ben i Gobeljic u prvom poluvremenu gotovo uvek useprtljali.  Ulaskom Srnica na desnu krilo, i prebacivanjem Bena u sredinu napada, desna strana je profunkcionisala i Gobeljic je poceo da igra bolje.

Link to comment

e u picku materinu

 

 

 

nego, jbg malo pogresno postavljate stvari

to sto imamo brdo ekipa koje na teren izlaze sa namerom da ocuvaju 0:0 po cenu da se 90 minuta izlezavaju i ne biraju sredstva da zaustave protivnika racunajuci i ovakve stvari

i to sto se godinama favorizuju zvezda/partizan su dva problema

 

 

odnosno, to sto su ovi iz macve danas prebili zvezdine igrace, ne znaci da se u brojnim utakmicama zvezdi nisu sa namerom svirali nepostojeci slobodni udarci/penali (u njenu korist naravno)

Link to comment

Ako je pukla metatarzalna kost , to je cetvrti igrac u sezoni sa istom povredom, Jovicic, Radonjic, Vanja Vucicevic.. i opet posle starta. Da ima mozga u FSS, kao sto nema, nasli bi snimak starta i igraca koji je naneo povredu kaznili sa 10 utakmica! Ali posto je mesar iz Cukarickog postedjen, to se naravno nece desiti

 

Iskreno se nadam da ce magnetna pokazati da je povreda slabijeg intenziteta

 

Uspesan oporavak Krsticicu!

 

 

 

 

 

Start je na 41:40

Edited by Milosh76
Link to comment
  • Hamlet Strašni unpinned this topic
  • Hamlet Strašni locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...