Jump to content
IGNORED

Pomoc za Miljanu


Moća

Recommended Posts

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Moća

    31

  • Shan Jan

    7

  • Greek Freak

    4

  • Giggsy

    4

Moco,

 

danima nisam ni mogao da otvorim topik. Al' evo jutros nekako skupih snagu. Bojao sam se svakog tvog novog posta o Miljani.

Strasno mi je tesko. Otkako mi je leukemija odnela sina, a tome ima skoro 20 godina, svaki poslat sms za svaki slucaj poput Miljaninog me tera da ponovo prozivljavam sav bol koji sam prosao. Uvek borba, uvek nada ali jos uvek se te bitke jako tesko dobijaju.

 

Vazno je da se nadjete njenoj porodici, da ih zagrlite i pomognete koliko mozete. Ponekad je to rec, ponekad cutanje. Ako mozete, probajte da skupite neki novac, koji ce njenom sinu dobro doci sad ili kasnije. Mozda ce mu bas taj iznos nedostajati jednog dana za skolovanje ili bilo sta drugo.

 

Primi moje iskreno saucesce.

Link to comment

Hvala na recima Djuro, ne mogu da zamislim kako je tebi.

Meni Miljana nije bila bas bliska drugarica ali smo se uvek ispricali kad god se vidimo kada su dolazili iz Vranja gde se odselila u Jagodinu. Druzili smo se dok smo studirali u Kragujevcu i preklapalo nam se drustvo, sa njenim muzem sam zajedno studirao ali kao sto to biva putevi su nam se razisli. Sad mi je krivo sto bar jednom nismo seli da se ispricamo u cetvoro jer smo se uvek dogovarali kad dodju ali se uvek nesto isprecilo.

Ne mogu da pisem vise sta god napisem prazno zvuci.

Link to comment

Ne zvuči prazno. Pre neki dan kad su mi ona dva momka i devojka pomogli da ustanem i stignem do zgrade rekao sam im: Učnili ste dobro delo. Budite zadovoljni i osećajte se dobro zbog toga i delite taj osećaj s drugima. I naravno, dodao sam neku odgovarajuću verziju mog: Svi da se vole i ljube.

Pomogli su mi i nekako sam požele da da im uzvratim tako što ću, rečima barem, učiniti da se oni bolje osećaju. Eto. I mrvca ponekad izgleda kao gozba.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...