Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić


Lrd

Recommended Posts

opet ja.

počeo sam dagledam na SBB klubu "glavu". naporno mi je za gledanje. klaustofoično. a na IMDBu stoji "

Odgledao sam 2 epizode od 12, traži pauzu. Evo šta piše, da ne dužim:

Quote

As the long Antarctic winter falls, most of the staff evacuate the Polaris VI Antarctic Research Station. A small team stays on to continue their innovative research, a crucial part in the fight against climate change, led by renowned biologist Arthur Wilde . But when spring comes, summer commander Johan Berg returns to find the entire team are either dead or missing. A killer is on the loose and Annika, Johan's wife, is missing. If he wants to find her alive, he will have to trust Maggie, the young doctor who is traumatized and apparently the sole survivor from the group.

možda vas zainteresuje

Edited by đorđe geprat
  • Hvala 1
Link to comment

nisam upoznat. ta serija je na meni nedostupnom HBO (i ovo što je dostupno, previše je) a i ne pratim diskusiju na PPP.

 

odgledao prvu sezonu, 6 epizoda. odlično. pogledajte.

Link to comment

sasvim korektan criminal record na apple tv-u. cush jumbo i peter capaldi kao dva sukobljenja detektiva oko starog slucaja u vezi koga se pojavljuju novi dokazi, a koje matori pokusava da ospori na svaki moguci i nemoguci nacin, te kojih se cush dohvatila i nece da popusti.
nisam veliki ljubitelj novijih brit krimi produkcija, al' ova mi je zadrzala paznju jer ima tu realisticnu crtu, bez isforsiranih mind-twisting budalastina, a drzi je ta konstantna tenzija izmedju dva glavna lika (koji su oboje izuzetni detektivi) i gde je od pocetka gledalac izmanipulisan da se stavi na stranu glavne junakinje, a protiv dodgy matorca. e sad, kako radna odmice (na 5. epizodi sam od 8), sve vise izgleda da matori mozda i nije toliko kvaran kako je od pocetka predstavljan...

Link to comment
  • 4 weeks later...

i dalje slabo predlažete. elem, dve UK serije trenutno na pikboksu. bio sam u gradu sinoć i danas pa odgledah po  2 epizode od obe.

prva "javni sud" obrađuje istraguubistva devojčeta koje je konobarisalo na žurki. osumnjičena je njena poznanica i posnanik osumnjičene. "javni" jer je u pitanjućera lokalnog uglednika. britanski, korektno pa pogledajte.

druga, pomalo zamorna "unakrsna vatra" o grupi (porodicama koje se druže) koje režavaju da se ogreju na španskom ostrvu u hotelu zatvorenog tipa. upadaju teroristi, ubijaju nasumice i sledi jurnjava po odajam. usput, izbija na videlo i 1 švaleracija. prepoznao sam među glumcima samo onog džentlijevog pomoćnika. pomalo dosadi da jurnjava. tanko za moja očekivanja od ostrvljanja.

  • Hvala 1
Link to comment
19 hours ago, đorđe geprat said:

 

prva "javni sud" obrađuje istraguubistva devojčeta koje je konobarisalo na žurki. osumnjičena je njena poznanica i posnanik osumnjičene. "javni" jer je u pitanjućera lokalnog uglednika. britanski, korektno pa pogledajte.

 

BBC's gritty crime drama Showtrial is returning for season 2, featuring a brand new cast

 

 

  • Hvala 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

u beogradu otkrih na SBB klubu norvešku seriju "rekyl". počeo, nije mi se dalo da teram, neštosu mi previše mračni nordijski kriminalci. sada sam u selu tko da nema šanse.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...