Jump to content
IGNORED

Zaglupela horda internet troglodita


Tsai

Recommended Posts

Kakav mentalni sklop uopšte kuca ovakve poruke? To kao neki botovi da kucaju najpatetičnije moguće slogane naučene napamet.
Не видим ја ту никакву патетику, никаква узвишена осећања. То су људи које нико не слуша јер и немају шта паметно да кажу, а и оно што би можда имали да кажу, не умеју. Они опонашају говор, а интернет све трпи (или измисли модератора). Како рече неко још седамдесетих, у расправи о Данојлићевој "Муци с речима", "из празне главе неће изаћи пуна реченица".Управо долазим са оне нове теме о језичком чистунству, и баш се мислим како ли она аристократија прилази интернету? Мора да плаћају секретаре да им процеде садржај и избаце кукољ, иначе би пустили олош у своју собу, ах.
Link to comment

Ne, Zemlja je okruzena VODOM! Evo pogledajte

Ova kineska misija je realna i ono su zaista vazdusni mehurici u svemiru koji je, ustvari, ne vakuum nego VODA. Voda pocinje na oko 40 km iznad Zemlje i to je ono od cega se dugi radio talasi odbijaju a lazno je predstavljeno kao jonosfera...Inace su i zvezde i planete malene i tu, blizu oko nas. Pogledajte
. A pogledajte kako se pojavljuju u sumrak [link] Ovo je pogled iz satla Columbia, a Zemljina atmosfera se vidi u pozadini. Kada dodje dan one opet nestanu. Ne pitajte me kako...Sva nebeska tela sto vidimo na nocnom nebu su mala, u krugu precnika do 30,000 km okolo Zemlje, ukljucujuci Sunce i Mesec koji se okrecu oko Zemlje a ne obratno. Mars je na primer do 50 metara u precniku. A crna materija je dalje, iza svega toga. I to je sve. Nema dalekih galaksija niti suncevih sistema i planeta, sve je maleno, i tu, blizu oko nas. Zato teleskop Hubble sve jasno vidi... Pocnite da istrazujete ISTINU. Ugasite TV, otvorite oci. Kad ovo shvatite, znacete cija je ovo KREACIJA. E, to je upravo ono sto skrivaju od sveta.(IstinoKazac, 7. januar 2014 11:36) :pera:
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...