Jump to content
IGNORED

windows phone(s)...


Zoe

Recommended Posts

Pokusavam da se setim nekog minusa da bi bio objektivan, ali mi ne ide...
da probam ja.koji su po meni minusi:-ne postoji mogućnost (mada će izgleda Amber tj.8.1 to ispeglati) da se ekran zaključa u horizontalnom/vertikalnom položaju.-ne dopada mi se call manager (nazovimo ga tako)-ne dopada mi se music playerto su naravno detalji, ali se nadam prepravkama u sledećim update-ovima.inače pošto se ovde radi isključivo o subjektivnim ustiscima za i protiv, evo jednog preseka pc mag-a od pre par dana na tu temu.
Link to comment
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Zoe

    204

  • katamaran

    112

  • wall

    106

  • Roger Sanchez

    103

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja dobih od firme Lumiu 520 na koriscenje i za sad sam zadovoljna. Licno sam iPhone fan ali izmedju Androida i Windows-a biram ovaj drugi. Ni sama ne verujem da udeljujem kompliment hibridu Nokie i Windows-a :P
Reci mi kakva ti je vidljivost ekrana na suncu? inače, osobno mi je žao što je MS preuzeo Nokiu, ali me tješi što će razvojni centar ostati u Finskoj. to je dobro. također me tješi što Nokia i dalje ostaje samostalna po pitanju drugih Nokia mobitela. to znači da još uvijek mogu izbaciti nešto svoje. vrlo ih cijenim zbog odličnog dizajna i kvalitete. stari nokija mobiteli koje još imam su nepoderivi. i upravo zato se i uzdam i u nove lumie, neovisno o platformi. nedavno je procurila vijest da je Nokia imala spreman smartphone za android. i onda se dogodilo spajanje sa MS. :D
inače pošto se ovde radi isključivo o subjektivnim ustiscima za i protiv, evo jednog preseka pc mag-a od pre par dana na tu temu.
pa kod takvih stvarčica se uvijek radi o subjektivnim utiscima (krajnjih kupaca, potrošača). isključivo tako i nastaje "brand". nikako drukčije. puno hvala za presjek, vrlo korisno! Edited by Zoe
Link to comment

Hm, nisam obracala narocitu paznju paznju na vidljivost, ali s obzirom da sam je nosala na plazu i nisam opsovala nijednom znaci da se vidi :D Sad ozbiljno, ne nosim je dugo ali za ovo vreme nemam nikakvih zamerski, dobro se cuje, jednostavna za koriscenje, lepo radi, kamera je dobra. Ima otprilike sve bitne aplikacije, ostale ce vec doci, sto bi rekli fercera. Takodje mi je utisak da u toj cenovnoj klasi nema prave konkurencije na Android platformi, sve sto sam videla od jeftinijih telefona je za smece realno.P.S. Inace, nikada nisam mogla da se slozim sa Nokijom, tj. korisnickim interfejsom, kvalitet je neosporan ali me svaka Nokia iznervira u roku od pola minuta. Isto vazi i za Windows na koji sam osudjena i dalje. Tako da sam bas prijatno iznenadjena ovim telefonima.

Link to comment

Nera, thanks. čula sam da ima sjajan zvuk, iznad svih očekivanja.i da, u toj klasi (520) nema ni jednog androida koji može parirati. (ovo nije subjektivno, nego realna činjenica)vidjela sam na drugoj temi da pitaš; možeš normalno koristiti gmail (i ja ga imam, pa sam se raspitala unaprijed) a ima i google talk. i sve što ti treba, ali nemam pojma kako da dođeš do toga :Dvaljda netko zna, pa će pomoći

Link to comment
Takodje mi je utisak da u toj cenovnoj klasi nema prave konkurencije na Android platformi, sve sto sam videla od jeftinijih telefona je za smece realno.
i da, u toj klasi (520) nema ni jednog androida koji može parirati. (ovo nije subjektivno, nego realna činjenica)
Ne bih bio tako siguran.
Link to comment

Posle tog odgovra sam cackala po aplikacijama i ima da se skine za gmail, samo nisam instalirala. Posto mi je ovo poslovni telefon verovatno necu ni ubacivati da ne mesam sa privatnim nalozima. U principu, u "prodavnici" ima sve sto treba, i free i za novce pa kako ti volja. :)

Link to comment
Posle tog odgovra sam cackala po aplikacijama i ima da se skine za gmail
nema potrebe za zasebnom aplikacijom, kada je dovoljno da se u email manager doda gmail nalog (username i pass). Formira se zasebna pločica ili se formira neka koja objedinjuje više email sandučeta (linked inbox), po volji.
Link to comment
Ne bih bio tako siguran.
nisam ni ja, samo prenosim od onih koji znaju bolje. (od mene) na primjer -http://www.morecellp...10-u8951/288381 tu je Nokia mrvicu bolja, ali uglavnom jesu isti. pitanje je koji je pouzdaniji i koji brže i bolje radi.navodno da android uređaji u tom platnom razredu štekaju, zapinju. ali ne znam, nisam imala :)imam (još par dana dok ne kupim novi) sony ericsson xperia 8 i to je KATASTROFA od android mobitela, a bila je i prije 2 godine kad sam ga kupila. :Dnpr. surfanje internetom je bilo (i ostalo) gotovo nemoguće. itd. a prodavao se pod "smartphone".tako da, moja prva iskustva s jeftinim androidom su na žalost loša.
Link to comment

Gmail nalog se može dodati integirsanoj aplikaciji za poštu (settings/system/email+accounts/add an account) ne treba ti nikakva dodatna aplikacija.Moguće je i spajanjati naloge pošte.edit:sad vidim da je barrcode ito napisao.Zapravo, a većinu stvari i ne treba nikakva dodatna aplikaca.

Edited by dvb-t manijak
Link to comment

Lumia 620 sljaka u celoj Evropi, nisam sigurna za ostalo, ne treba ti nista dodatno. Lumia 520 sljaka samo u Srbiji, radila mi je navigacija i u Makedoniji, ali za ostalo trazi da se dokupi licenca. Da, mozes i glas da skines, tako da radi kao komplet navigacija.@ barrcode i dvb-t manijak, da, znam da moze sve da se iskombinuje, samo zavisi za sta koristis telefon. Meni je konkretno poslovni pa necu da mesam sa privatnim mejl i ostalim nalozima, za to je zgodno imati posebnu aplikaciju.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...