Jump to content
IGNORED

komentari na vesti


hattori

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Vest: https://superzena.b92.net/moda.php?yyyy=2022&mm=01&nav_id=2095031

Gomila odvratnih komentara u kojima vređaju osobu zbog telesne težine: https://superzena.b92.net/komentari.php?nav_id=2095031

 

Bitniji deo vesti:

Brend donjeg veša Extreme Intimo pokazao je novu kampanju "(ne)Savršena", koju su uradili sa ženama koje nisu profesionalni modeli i koja poručuje da ženama nisu potrebni "šminka, fotošop, filteri, uglovi":

Kako su naveli ni na jednoj "slici nema fotošopa, nema prekrivanja, skrivanja. Nema stida. Ima ponosa. Ponosa na svaki "višak" ili "manjak", na svaki ožiljak, na sve ono što u ovom modernom svetu je kao "mana". E pa, hajde da iskreno kažemo: Aman ljudi, nije to mana! To je nešto predivno, nešto što svaku od nas čini posebnom. I zaista (ne)SAVRŠENOM".

Ipak, jedno jednostavno pitanje koje je postavila DJ Vanje Bursać je pokrenulo niz komentara i rasprava.

 

Na pitanje "Je l’ ima broj veći od XL, nemojte da se blamirate ako nemate da ste body positive", sve je krenulo.

Iz Extreme Intimo je usledio odgovor u kom su istakli da osećaju dosta negative u pomenutom komentaru, kao i da ih "nije blam njihovog asortimana jer su potpuno prirodni".

"Uh, osećamo dosta negative u ovom komentaru i žao nam je zbog toga. Nije nas blam našeg asortimana, naprotiv, preponosni smo na modele, krojeve, na to što je sve 100 odsto prirodno i što ljudi tako divno reaguju, znajući kakav je kvalitet i koliko je sve udobno. Znamo da neće svako naći odgovarajući artikal i da nisu svi kupci našeg brenda, ali nije bitno, nasš cilj nije da prodamo robu, već da pošaljemo mnogo jaču i važniju poruku, a to je da je svaka žena savršena, bez obzira koji broj nosi", napisali su.

 

"Znači, nemate veće veličine", pitali su i drugi korisnici.

"Niko vas ne tera da se deklarišete kao body positive brand. Sami ste potencirali. Na pogrešan način tražite pažnju i time vređate bilo koga ko se ne uklapa u vaše ideje body positive koncepta. Nemojte to da radite", odgovorila je Vanja.

Na sve to iz brenda su poručili:

"Zaista nam je žao Vanja što smo ušli u ovakvu prepisku, ali što reče Balašević, samo lepo i možeš ružiti… i voleli bismo da stanemo ovde, da ipak ostavimo fokus na pregršt pozitvinih komentara i da širimo pozitivnu energiju, jer to i jeste poenta svega što radimo. Hvala ti na kritici, primili smo je i nadamo se ćeš nekome kupiti poklon kod nas, ako već nemamo veličinu za tebe, jer kvalitet je zaista nesporan, materijali su prirodni, a za krojeve i modele dobijamo samo pohvale od svih (ne)savršenih dama", nastavili su.

Brend se Vanji obratio i u privatnim porukama:

"Ne znamo Vanja šta da kažemo osim da nam je jako žao što ima toliko negative kod tebe i da se iskreno nadamo da će se to što pre promeniti. Mi očito tvoje mnišljenje ne možemo promeniti, ne možemo te uveriti u naše iskrene namere, a to su one prepoznate govori odnos pozitivnih i negativnih komentara i žao nam je što si taj negativni baš ti. Body positive je mnooogo šira priča od veličine i mi mnogo širu priču i pričamo, bar se trudimo i uz pomoć divnih devojaka to i suipevamo. Zaista ti iskreno želimo sve najbolje i nikakave loše name nije bilo sa naše strane", nastavili su.

Link to comment
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...