Jump to content
IGNORED

Slusalice


*edited by mod

Recommended Posts

Evo šta kažu review-i (sori ako su ovi potplaćeni od nekog proizvođača i nisu merodavni): 

Best noise-cancelling headphones 2023: top ANC headphones

 

U svakom slučaju vredelo bi isprobati ove Sony WH-1000XM5 ili Apple-ove AirPods Max. Sigurno imaju sjajne performanse u okvirima nekog realnog dometa ANC tehnologije, ali nisam siguran da pružaju totalni noise cancelling, kakav ga možda zamišlja neko ko nikada nije koristio ANC slušalice - u fazonu staviš sluške i oko tebe mrtva tišina.

Edited by Willow
Link to comment

samo sam reagovao na tvoj post da si prvo bio razočaran jer si imao neka očekivanja, pa si onda prihvatio realnost pa ti je bilo ok. kažem da po tim tabelama ta realnost može biti bolja ako ti znači i imaš šuške. 

ja nemam ništa eplovo, niti sam imao, ne prodajem ništa, ne zagovaram ništa, nemam noise canceling sluške. valjda. 

rabim jbl bt tune nešto nešto. znači jeftini nezahtevni seljo. 

 

dakle realnost je promenjliva životinja i uvek može biti skuplja. 

  • +1 1
Link to comment
  • 4 months later...

Kupio sam nedavno na ebay.de Sennheiser HD558. Potvrđeno je da mi stižu na ruke sutra ujutru. :happy:

 

senn.jpg.d34ecc72cff3009543de1d057b9c1cf2.jpg senn1.jpg.a9005a205deb74d4f769e4575cd840e6.jpg

 

Ovo je bio popularan model iz gornjeg consumer nivoa prethodne generacije i navodno najviše kod Zenna za šta nije neophodno koristiti specijalno pojačalo i naročito napredan DAC. Svojevremeno su dobijale pohvale za zvuk koji daju direktno iz laptopa, pisija ili telefona. Nijemac kaže da su maksimalno očuvane i veoma malo korištene. Na slikama izgledaju uredno, vidjećemo.

  • +1 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

Nakon petnaestak dana gustiranja utisak je - hell yeeaahh i pun pogodak za 40 EUR. Prvo, prodavac je pošteno napisao - sluške su u odličnom stanju i nema nikakvih tragova korištenja. Veoma su udobne i mogu da se nose satima, ali kada je temperatura normalna. Na 30+ kao ovih dana velur ipak grije.

 

Uz malo EQ korekcija u gornjem registru za moje nesavršene uši, sviraju bogovski pravo iz rudimentarnih izvora - telefona, laptopa, PC-ja. Uradio sam modifikaciju sa Head-Fi i izvadio unutrašnje gumene trake iz školjki (oni koji su poredili direktno kažu da ih to skoro izjednačava sa top modelom iz ove linije HD598, pošto imaju identične drajvere). Dampovao sam školjke iznutra sunđerastim podmetačima za namještaj i sada mi sve zvuči kako treba. Zvučna slika se pročistila i dodatno uvećala, bas utegnuo u odnosu na fabričko stanje, izvlači se još više detalja.


Imao sam ranije Zenhajzere nižeg ranga, ali tek sada prepoznajem opise trejdmark zvuka - topao, detaljan prikaz sa gospodskom prezentacijom kao da se sluša iz petog reda koncertne sale, odnosno oponaša se pozicija ispred pravih zvučnika i stalno vuče da se stiska VOL+ za puniji i veći zvuk. Efekat prija većini žanrova, samo kod elektronske muzike širina i dubina saundstejža prividno ublažavaju udarac basa. Nemaju kick zatvorenih slušalica ako je producent bio malo manje spretan za dugmićima, ali to je relativno zbog grandiozne zvučne slike. Bas je tu, dubok i čist, samo kao da se sluša malo izdaleka.

 

Mnogo je snimaka koji sada ponovo obaraju s nogu, a prvi koji  je nokautirao je Portishead - Roads, ono iz Njujorka. Isuse raspeti i sveti što bi rekli na onom topiku. Bukvalno žmarci kreću kada se Bet uključi. Ona je tu, a i ja sam s njom i njima, na putu beznađa. :happy:

  • +1 5
Link to comment
  • 4 months later...

ponovio sam se oko ng sa airpods3

 

dnevno se rabe +4 sata, a kutijica im je posle tri dana takvog korišćenja na 58%
zvuk kida također, što na muzici, što kad gledam film/seriju

 

sve u svemu 9.87/10

Link to comment
  • 3 weeks later...

Ne znam da li ovde da probam ili na hi-fi (a nije ni jedno ni drugo zapravo) - treba mi preporuka za ove male bt zvučnike za kućnu varijantu, ništa fensi i da je cena do nekih 100ak Eur. 

Link to comment
46 minutes ago, ducca said:

Ne znam da li ovde da probam ili na hi-fi (a nije ni jedno ni drugo zapravo) - treba mi preporuka za ove male bt zvučnike za kućnu varijantu, ništa fensi i da je cena do nekih 100ak Eur. 

Vidi na KP Anker/Soundcore

  • +1 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...