Jump to content
IGNORED

Pink


steins

Recommended Posts

+1.

Nisu se Dveri bunile zbog toga sto je AV nonstop na televiziji ili zbog toga sto se laze, nego zbog glupavog rijalitija i njegove moralne nepodobnosto za Srbe.

 

Ne ulazim u glavu nečega što se zove Zdrava Srbija, samo gledam transparente, i slušam šta govori ova sirovina što ih predvodi - Sistem vrednosti, normalna, tradicionalna, porodična Srbija.. 

 

Ne moraju nikoga da tuku, dovoljno je to što sebe nazivaju zdrava normalna Srbija, da odmah bude jasno da nisu ni zdravi ni normalni. Kao države koje sebe nazivaju demokratska, narodna, stranke koje sebe zovu napredna itd

Link to comment

Brinem se za Gocu, ovim tempom ce za mesec, najvise dva meseca, potpuno iskopniti:

 

 

Uvaženi Boškić Silni! Biti silan, nasilan i brutalan nije teško, a posebno nije teško prebiti malu devojčicu  tešku 40 kg sa sve cipelama.

 

Umesto da dođeš kod mene, a čekao sam te puna dva sata da kao muškarci, što ti svakako nisi, raspravimo sve tvoje pedofilsko-narkomanske  i sve ostale halucinacije, na način koji ti naravno izabereš, ti si kao zadnja seka Persa svu svoju mušku nejakost usmerio ka brutalnom prebijanju novinarke-devojčice koja je samo radila svoj posao.

 

Pažljivo sam slušao tvoj nadahnuti govor u kome si pokazao da nisi samo izbezumljeni izmet prohujalog Ljotićevskog vremena, već i patološki lažov i šizofreni psihopata, koji umesto da je otišao u bolnicu izvinio se i uverio u težinu povreda povređenih novinarki Gordane Uzelac i Mare Dragović, ali o istom trošku iskoristio posetu bolnici da pregledaš i stadijum truleža onoga što se kod ostalih ljudi zove mozak, ti si opet obmanama i gnusnim lažima pokušao da skreneš pažnju sa tvog bahatog, primitivnog i nasilničkog ponašanja i sa tema da je tvoj direktor u Čačku smenjen zbog pedofilije što se danas i eksplicitno čulo u parlamentu!

 

Vidi Boškić, kao što znaš ja se ne plašim ni tebe ni svih tvojih psihopata i ludaka i sam si video da sam vam pustio lepu muziku, stajao i dirigovao ispred vas i čak vam dao i banane da se malo okrepite ne znajući da ne volite operu i da ste se vi spremili za pesničenje, ali ako je pesničenje tvoj jedini argument spremićemo se i za taj oblik komunikacije.

 

Ja lično prezirem nasilje, ali ni ti ni bilo ko nećete uređivati moj program, a posebno nećete maltretirati moje zaposlene, jer sada više nemaš problem sa njima, sada imaš problem sa mnom i ja ću ti ga na tvoje lično zadovoljstvo rešiti!

 

Zato Boškić, pre nego se mača latiš naoštri ono sto nemaš, jer iznenadiće te moja spremnost!

 

Uvek Spreman Željko Mitrović

 

Link to comment

U ovom sukobu ne zna se ko je gori, ali žeks podseća na one školske tuče u pokušaju kada jedan od zavađenih stoji iza gomile rmpalija koji razdvajaju sukobljene i viče: "Ajde, dođi, šta čekaš!"

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Šta će da radi tamo, vodiće "Zadrugu" i "Farmu"? I ko plaća porez na te transfere? I da li je stvarno "Šarenica" toliko gledana da Pinki daje tolike novce?

Edited by Đipalo Junuz
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...