Jump to content
IGNORED

TV Avala


Frank Pembleton

Recommended Posts

  • Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Frank Pembleton

    95

  • stoka

    14

  • kud u maglu Simoviću

    13

  • Аврам Гојић

    9

Koliko plata na kraju duguju radnicima, jesu li im išta uplatili zadnjih meseci?Čini mi se da su emitovali reklame do zadnjeg momenta, znači da su i dalje imali kakve-takve prilive, nemoguće da je sve otišlo gazdama gazdi u džep a da pritom nije izmirio ništa od obaveza. Ili je ipak moguće?Nadam se da neće ništa postići sa 2. programom, koji je eto sasvim slučajno zauzeo mesto Avale na kablu.
Drogirana budala "realno" duguje radnicima jedno mesec dana...Ovo podrazumeva da po zakonu koji je izlozila ekipa iz inspekcije rada kada je bio strajk da se placaju doprinosi ali ne i plata.Kad se sve sve sabere da od aprila nisu radili (osim par ljudi koji su i svojim radom minirali strajk pa su posle ostali da "voze" program, cenim da su njima isplacivane plate sve ovo vreme).Onaj Sasa Grand Popovic kada je pre 2 nedelje imao razgovor sa zaposlenima , izneo im je ponudu:Za proslo vreme isplacujem vam plate po ugovorima koje imate, od 01.11 potpisujete anekse , plate na minimalac do marta kada se krece normalno.A Narodna TV krece sa radom 07.01.2013...A onda je sve palo u vodu ako je uopste bilo realno...
Link to comment
videla. sta sad to znachi? vishe tresha, manje tresha, ista ciljna grupa, druga ciljna grupa, sve moze nema veze?
navodno će sad da bude nekakav "narodni" koncepta ja bih pre nazvala :yucky: koncept
Link to comment

Ukratko,... od Avale više nema ništa ni u kakvom obliku R.I.P.Meni je najzanimljivije pitanje kako će bivše frekvencije ove stanice biti iskorištene?Mislim da je jedino pametno rešenje njihova upotreba u svrhu digitalizacije zemaljskog tv emitovanja.A što se kabla tiče, svaki provajder koristi svoje resurse na način za koji smatra da će mu doneti najveću dobti.

Link to comment

A jel se sećate početka TV Avale, kako je sve to obećavalo ...Sonja Savić je imala na samom početku neku autorsku emisiju, čini mi se u holu Sava centra, morala je da utišava majstore koji su tu nešto radili ... Pa posle Palavestra sa onim svojim montažama ... Na trenutke je po improvizaciji podsećao na nekadašnji OK kanal ...

Link to comment

Na početku je direktor projekta bio Stanko Crnobrnja, ali ispostavilo se da njegovo ime i iskustvo nije donelo uspeh. Izgleda da su se svi nekadašnji "mladi medijski lavovi" prilično slabo pokazali kada bi ih angažovali na novim projektima.

Link to comment
Nema srece gde Vladan Alimpijevic krochi...sve crkava, sve vene. :isuse:
uuuu kakav je on frankeštajn ludaka i pijačarskog prevaranta Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...