Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije


teacher

Recommended Posts

Енглези су можда overrated да освоје пошто се воде као главни фаворити али Кејн, Сака, Фоден, Белингем, Рашфорд ил ко год да игра против Пиксетових пулена којима једна Бугарска да три гола у две текме, Мађарска четири :helpsos:

  • +1 5
Link to comment
  • Replies 41.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • MiddleClass

    1653

  • levi

    1108

  • kud u maglu Simoviću

    1003

  • Cash

    971

Englezi su dosta jaci od Danske. Plus igraju fudbal koji nasima ne odgovara. Zamisli ako Pikseta izvede formaciju sa trojicom pozadi, dace nam 10, jednostavnim pretrcavanjem odbrane (tu mislim da ni 4 pozadi nece pomoci).:rolleyes:

  • +1 2
Link to comment
3 hours ago, MiddleClass said:

Mislio sam da se plasite neke fudbalske sile kad ono vi pricate o Engleskoj :lol: :isuse:

Ne precenjuje se Engleska nego se realno sagledava Srbija.

Jedino može da nas izvadi poslovična baksuznost Albiona, recimo neka timska dijareja da ih strefi itd.

Link to comment

Engleskoj prognoziram tezak pad na euru, mislim da im je atmosfera dosta losa a mediji ne pustaju Sautgejta svakodnevno, na udaru je gore nego Piksi trenutno. 

Link to comment

dve naše tekme su samo poslužile da potvrdimo da se i dalje nalazimo u sunovratu forme i igre. isprašila nas je osrednja Evropska repka, a protiv bedaka sa Kipra smo nekako pretekli. do početka prvenstva ćemo igrati još protiv Austrije i Švedske, što su ekipe negde u rangu Rusije, pa ako se ovako nastavi i rezultat će biti sličan kao i protiv Rusa. Piksi i stručni štab ne pokazuju naznake da imaju neke ideje i varijante......ili su ih toliko dobro sakrili da čak ni igrači za njih ne znaju.

 

Englezima smo se fino namestili da se uvedu u prvenstvo na dobar način. kao mi kad počinjemo kvalifikacije protiv Moldavije kući. tako da je moja bojazan da, ako atmosfera u njihvoj repki sada nije na nivou, posle tekme sa nama biće :D

 

 

Edited by Ted
Link to comment
1 minute ago, Ratamahatta said:

Mi smo igrali s njima 2-2 kotkuce, znaci guze nas zmajceki 4-0 

Ubili smo ih, bili daleko bolja ekipa i onda pomračenje uma od 10 minuta i 2:2. To je bilo još u dobra vremena kad smo igrali strašno dobar fudbal, nije to ni blizu ista ekipa.

 

Kad se pominju Englezi zaboravlja se njihova divna odbrana, koja je na nivou naše. Dobro, možda Voker malo čupa prosjek. Ti isti Englezi su kući primili 4-ku od Mađara. Ako je morala neka jača ekipa onda objeručke prihvatam Engleze koji su dokazani luzeri.

Link to comment

Englezi bi nas pocepali ko siroma gibanicu da su kvalifikacije, na turniru ce biti jedva nekih 2-0 kilavih preko kurca. Taman dovoljno za nasu iluziju da smo skupo prodali kozu

Njih pritisak prozdire, 1998-2006 su imali ekipe za minimum polufinala, ali su pickice pa nikom nista.

2018 sam se cudio otkud oni u 1/2 

Edited by Ratamahatta
Link to comment

Englezi su dosta promenili zbog kolicine stranaca u PL, mislim da je sigurica da ce doci do finala jos koji put u narednoj deceniji. Nisu bez pritiska ali imaju i losu, zastarelu skolu fudbala u glavama, to polako odumire ali su u tradicija je bitna fazonu, u svemu. Ja verujem da ih od malih nogu uce necemu sto je bilo dobro za dzorzda besta

Edited by villiem
  • +1 2
Link to comment
On 26. 3. 2024. at 12:14, Eleniko said:

malo me žacnulo što niko ne konstatuje jednog baždara u repstaciji

Epski momenat za nas fuzbal

  • Haha 1
Link to comment

Mitrović povređen. Pročitao sam da su ohrabrujuće prognoze (u mojoj glavi da možda propušta EP), kada ono prc'. Samo 6 nedelja. 

Edited by Pokojni Zvonce
  • Haha 2
Link to comment
  • 3 weeks later...

Ja danas gledam malo ove slicice i sastave Danske i Slovenije. Ubedljivo najlaksa grupa za prolazak ali i mi smo raspad veci nego inace.

Nemamo ali doslovno nijednog igraca koji je nosilac igre svog kluba u ligama petice ili da je bar u vrhunskoj formi u nekoj slabijoj ligi.

 

Offtopic:

Kaze bagsica "Sta ti je covece pa mi one vraceve(:hail:) nismo mogli proci, kad bi upali u bilo koju od ove cetiri kvalifikacione grupe ne bismo smo se kvalifikovali".

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...