Jump to content
IGNORED

TV Prva


renne

Recommended Posts

1 hour ago, Lezilebovich said:

Kome li je smetao stari logo ? Sta se desilo pa se neko dosetio da pljusne xy hiljada evra na dizajn novog logoa. Ili je to rutinska stvar koja se radi u odredjenom periodu ?

 

Rebrending je odlična stvar kojom se lakše prate trendovi i koja otvara mogućnosti za intervencije na scenografiji, studiju, svetlu, itd.  Posebno zato što ih ne košta previše, imaju dobru ekipu unutra, redizajn su radili njihovi iz produkcije, profesionalci koje poznajem dovoljno vremena i imam poverenja da znaju šta rade.

 

Ovaj kec je jedno pedeset puta bolji od pethodnog, prosto jer je upotrebljiviji i fino definisan; mnogo bolje čuči na pratećim pozicijama, a to je po meni i bio smisao rebrendinga.  Kampanje kreću od 11.IX (ili 9-11, kako više volite :ph34r:), pa ćete bolje moći da sagledate zašto je sve rađeno kako je rađeno.

 

Ono što ne bih komentarisao jer NE ZNAM, su logotipi za formate kojima barataju,  ja se naprosto ne razumem u npr.marketing telenovele i ne znam kako to treba da komunicira sa publikom koju taj format gađa, ili stendap program koji takođe kreće sledeće nedelje.

 

Šta znam, mislim da je sama činjenica da se na ppp raspravlja o rebrendiranju Prve neka vrsta komplimenta, makar mi je jasno da je to prvenstveno zasluga minulog rada Foksa i know how-a koji je on ostavio za sobom.

  • Hvala 1
Link to comment

Meni je onaj prvi logo i VI u stilu Pro7 bio ubedljivo najbolji. Kako je došao Kopernikus sve izgleda lošije i jeftinije. 

Kanal postao negledljiv, pun jeftinih sapunjara i isto takvih emisija. 

Link to comment

Meni je ta televizija ogavna zbog one nazovi novinarke Marija nešto nešto. Mozak nula, dupeulizistvo plus beskonacno, ali ima dobre noge skidam kapu

Edited by Spirit
  • +1 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...