Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Apple Macintosh

  ok, hvala vam. batrija radi ok, ispupcenje je blago, ali dovoljno da se komp klacka.
 3. Omiljene serije

  Gdje da nadjem program Top kanala, ne uspijevam?
 4. zbog rusanavodno se krio neki kod koji je spijunirao za bracu
 5. Hajde nemoj da si prestrog, ipak je ovo zabaceni deo Tajlanda. Tebi je jasno zena odatle pa ga dobro poznajes. Moja je sa juga. Familija iz Nakhon Si T, ona odrasla u Suratu.
 6. Da si hteo da komuniciras normalno, primetio bi jednu sitnicu,prva rec u mojoj recenici je bila AKO, sto menja iz korena znacenje i time tvoje tumacenje postaje besmisleno. To je USLOVNA RECENICA, definiciju nadji preko googla ili pogledaj gramatiku srpskog jezika. Al ajde i da ti odgovorim, ne zeli drzava da resi problem huligana, jer im trebaju za ko zna koje poslove, ali joj ne odgovara da se privlaci paznja raznim sranjima koji ti huligani prave. Posto je Vodja izjavio pre godinu i kusur dana, da drzava nema snage za tu borbu, AKO bi sad "pohapsili" 10ak ludaka i "smenili" tzv vodje na jugu, time bi pokazali "snagu drzave". Naravno da bi to bila maska za nove dogovore i naravno da drzavu ne interesuje da to iskoreni. Da hoce, mogli bi da to rese, ali vise vole dilove i mutne poslove, nego resenje problema ili bar da ih prividno unormale (bez politike, antigej, rasizma i sl.) To je samo moje tumacenje kumsove teorije o db ujdurmi koja je dovela sranja na derbiju. Mozda je glupa i naivna, ali to je to. Molba o komunikaciji na sportskim temama ostaje Hvala P.S. poslednjih par strana nema veze sa utakmicom, pa bi mogla tema da se zakljuca, a postovi o huliganima da se prebaci na temu ZABRANITI PRVENSTVO
 7. Today
 8. Imas i za 350 drugu klasu, VIP je 700 po ovom prvom sajtu koji sam nasao: https://www.thailandee.com/en/transportation-thailand/bus/buses-from-bangkok-to-nong khai Evo ti ga VIP za ispod 600 TBH: https://12go.asia/en/travel/bangkok/nong-khai
 9. Apple Macintosh

  Proveri upravo ovo sto@mei kaze - nekada se desavalo da baterija se naduva i pritiska trackpadsa donje strane, moguce je da je sad nesto drugo na maticnoj ploci pod pritiskom. Sent from my iTelephone using Tapatalk
 10. Koji to bus voziza 600 bahta do Vjentjena?
 11. Jeste, nama je kao sto sam vec napisao bilo 3-4 puta jeftinije busom. A u ovom busu prespavas, ujutro stizes u Nong Khai. Nakon toga prelazis granicu za 10-ak minuta.
 12. Pre dva minuta je prvi put u životu čula za Wang Nam Yen izgooglala se malo i eno je, zahteva istragu. Da je registracija BKK neko joj je rekao, ona ato ne bi znala da pročita. Sada se googla sa tvojim busevima i letovima.
 13. ma šta pričaš? sa Nok Airom do Udon thanija je skuplje nego sa autobusom???
 14. Stvarno, to je svetsko čudo. Meni je jedan pričao da je jednom u Beogradu video kola sa Niškom registracijom. Ja mu nisam verovao.
 15. Ima low cost letova koliko volis, ali ne prema Laosu, makar tada nije bilo jeftinih letova jer smo isli u Laos za loklanu novu godinu. Cena autobuske karte je bila 3-4 puta jeftinija ako me secanje dobro sluzi.
 16. KK Partizan 2017/18

  Gledao sinoć Ostojinu KZŠ Nemam šta da dodam. Prijatno iznenađen. Sabran i skoncentrisan, konkretan i na temi. Na stranu ovoliki plus za Tošino unapređenjetm
 17. Nisam slikao ja, nasao na netu. Retko kad sta slikam.
 18. želim da znam zašto auto na slici iz Wang Nam Yen District, Sa Kaeo, je sa BKK registracijama?
 19. Koja auta? Jedan ispred? Misliš, došli građani u provinciju da poziraju pa ko slika da misli kako to seljaci voze a ne pozeri? Onda su im milioni angažovani na tome, kao Nemci dok su gubili rat pa vozili konvoje praznih kamiona da simulraju snagu i da oni vode.
 20. Apple Macintosh

  sa koje strane je ispupcenje, tamo gde je baterija ili na drugom mestu? kakvo je stanje baterije (condition replace now?) meni je na starom MB posle prosutog soka i par dana susenja baterija bila "naduvana", pa sam je zamenila.
 21. Apple Macintosh

  desila mi se bizarna stvar sa MBP - iskrivio se nije padao, nisam ga gubio po barovima, ne kontam sta mu je. ima blago ispupcenje sa donje strane. posledica je da je klimav dok kuckam, treba da stavim presavijen papiric kao pod stol u kafani i onda je sve ok. druga i bitnija stvar je sto se 3-4 puta dnevno zakoci i ne mogu mu nista osim restarta preko on/off gumbica. ne znam da li je kocenje povezano sa iskrivljenjem i hardverskim trokiranjem. svasta.
 22. Zašto su auta na toj slici sa BKK registracijama? K bank je najbolja, samo su sada promenili zakon, i sve mora lično, to jest, ne možeš više ništa telefonom i poštom ili internetom kao nekada. Call centar je užasan, novi zakon ne dozvoljava ako ti bankomat proguta karticu da ga banka vrati. Tako su mojoj svekrvi rekli, jbg, zovite svoju banku u Evropi da vam vrati. @iDemo Auto prevoznici se trudi na svaki način da zainteresuju ljude da se voze njima, niko se ne vozi normalan busevima, jer su cene avionskih karata u istom rangu.
 23. Radulović - "Dosta je bilo"

  neka njihova poslanica, DJB u skupštini
 24. ne znam je l' bilo? trump-signs-into-law-u-s-government-ban-on-kaspersky-lab-software
 25. Sta ste pazarili ovih dana

  hehe, to sam prvo isprobala u radnji. za perjanu jaknu verovatno nije, ali za kaputiće koje imam - stoji i ne mrda. GSP approved @Čutura nije bitno za tašnu, ali ja baš volim. dobra koža, puno džepova, jednostavan kroj bez detalja, dovoljno velika, ali ne previše - to je tašna za mene. to je ova tašna. već godinama su baš moderne i sveprisutne one bubuljičave kože, meni je to ružno i nema šanse da bih nosila. plus, često na tašnama konac bude ili krem ili crn, bez obzira na boju materijala od kojeg je napravljena. i to me izluđuje. ova tašna me podseća na oldskul pojam dobre kožne tašne.
 1. Load more activity
×