Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Taihoskopija

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  I meni Ćosićeva izjava ne smeta toliko i razumem zašto se deklarativno izjašnjava tako, iako se ne slažem. Pokušava da bude objektivan i brani princip bez obzira na okolnosti. Čak i Minju mogu da razumem, iako me to insistiranje na imidžu novinarke opajdare* nervira i nervirala me čitavu emisiju, ali jebiga, trude se da budu objektivni i oštri prema svima, to im je posao. Bili su lavovski super i hrabri ovih dana, tako da su doprineli protestima isto koliko i učesnici. *Za razliku od Gojgić koja je rešetala Direktora Svemira u vezi sa istim temama i poentirala, ali bez afektiranja i tog manira opasne prznice
 3. precog

  Radulović - "Dosta je bilo"

  sto radule i ovi u prvom redu nemaju zute prsluke?
 4. theanswer

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  potkačili su ga malo cigani na banjici. više u sklopu brnabić ciklusa ali nije da nisu spomenuli njega i vulina poimence
 5. https://www.youtube.com/watch?v=4K_P7RRthFw Ovo vredi pogledati. Otprilike koliko i kako će se dalje izveštavati na javnom servisu.
 6. theanswer

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  ma to on samo učitava ćosiću njegove lične misli jadan ćosić, mukica, zna on vrlo dobro razliku između javnog servisa i ostatka, nije baš toliko glup
 7. Anonymous

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  Lični primer prijatelju, pa da nastavimo tu temu o klincu.
 8. Miljenko

  Kladža pt2

  Ja za fudbal potpisujem za zadnjih desetak dana. Ceo period, od nove godine do danas, je skroz meh. Boliviju sam mogao iskoristiti bolje, posto su prethodna 3 kola, skoro svi parovi isli u 3+ i sire. Da mi nije bio NHL zarubio bih se sigurno na fudbalu. Juce je recimo Ajax bio siguran pad (meni na golove, u fiksu ovima sto igraju isti); bonus je i onaj tvrd mec Pittsburgh-Philadelphia, sto je isto bila 99% sigurna stvar.
 9. Sludge Factory

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  E jbg, pa Cvijetin Milivojevic se prakticno ne skida sa n1 vec godinama
 10. znam... cekaj samo dok nam se zemo vrati sa zadatka u aspenu, da zaustavi ovu cacanizaciju srbije... ono sto se ovde prica jeste da je maline uveliko preuzeo bato, a jos od ranije se pominje i prva udovica. nego su ga formulisali kao da im je brnabicka lektor, narocito ovaj srednji pasus, ne znam gde pocinje, a gde se zavrsava misao i uopste.
 11. nisam ja

  'De ima da se pazari?

  +1 za čorizo. Ono što sam jeo bilo baš dobro.
 12. Cosic jeste sumnjive inteligencije ali nije bas toliko glup. Zna on razliku izmedju javnog servisa i privatne televizije (posebno one koja nema nacionalnu frekvenciju). Covek sprovodi politiku onih koji ga placaju, sve sto N1 radi je u skladu sa objavama zapada o prostestima u Srbiji ... (edit, nepismen)
 13. Nikodije

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  Gosti drecun, dačić + čeda ispred opozicije?
 14. kažu do kraja marta izgleda da mu je služba baš dobro smestila ovog puta
 15. Jumanji

  'De ima da se pazari?

  [emoji3] sol&mar Mislis corizo iz Lidla nije neki? Bome onaj u Spanjji bio carski, a koje su to nase bolje, imam problem tu sa kobajama Ee avokado nisam videla [emoji106]
 16. niko ovom forumu ne valja, svakom bi nasli manu
 17. 189-

  Premier League 2018-19

  nije problem...
 18. Nisam citao dalje Nista novo. Sta: Vlasnici hladnjaca imaju monopol na izvoz maline. U dogovoru sa politickim krilom SNS mafije odredjuju nisku otkupnu cenu. Ko: Kao i sve ostalo, Vucic i ekipa oko njega. Mislim da su hladnjace u resoru nekog od kontrolora medija/tabloida.
 19. Ćosiću se verovatno ne sviđa da se normalizuje to da mu sa ulice dođe neko kome se ne sviđa program, šta je tu sporno? ne znam da li je još uvek bio na b92, u vreme dok su bili na meti patriotskog bloka, huligana, Obraza, Dveri itd, ali verovatno ne želi da razmišlja o tome da li je Boško sada na njegovoj strani ili će sledeći put da ga napadne da je izdajnik, zbog gej parade, Haga ili šta već bude aktuelno
 20. aram

  'De ima da se pazari?

  Sol & Mar se obično zove. Chorizo je ok da se proba, ali realno su naše kobaje za klasu bolje. Dobri su sirevi, naročito manchego, paelje su sasvim ok i skoro sve morsko.
 21. nisam ja

  'De ima da se pazari?

  Će da se proba. U pekari uvek može nešto da se iščeprka. U subotu ujutru pazario neke zemičkice. Bile su dobre tada, al jutros kad sam je presekao na pola i stavio da se tostira nisam imao prevelika očekivanja. Kad ono međutim. Fenomenalna podloga za avokado i jaja sa šunkom. E da i avokado je dobar, a bio je 84 din/kom.
 22. ToniAdams

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  eto ti. a samo sticajem okolnosti navatase klinca a ne boloa, djitlera ili onu red sonju sto je napravila sedam hiljada selfija.
 23. gagilija

  Građanski protesti u Srbiji 2018

  onda je tek cosic naivcina, jer mogu oni da budu 1/1 neutralna i objektivna televizija, zauvek ce ostati americki i ini placenici. od toga nema nista. i kako mu nije cudno da se kolegetm nikad nisu pobunile sto se njima preti bombama i kojecime, sto se pujda narod na njih, sto ih nazivaju antisrbima itd. sta ne smeju jadni? kao oni ce da budu fini, posteni, objektivni i kulturni a ovi ce to znati to da cene? how yes no
 24. Paviljon br.6 sutra repriza u 15.19. juhuuu! Počinje za koji minut, a biće i u Kinoteci 21.3. u 20.30 u okviru Meseca frankofonije.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...