Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Indy

  Midterms 2018 and beyond

  Ali, zatvaraš oči na njegovo masivno štetočinstvo, pa ti je lako da ne budeš u zebnji. On tebi tamo upravo sada dereguliše ekološku regulaciju (koju je započeo Nixon!), trebalo bi da zebeš više od mene (mada je to globalno.)
 3. BWA

  KK Crvena Zvezda 2019/20

  ima li istine u tome da sakota odlazi?
 4. mustang

  Midterms 2018 and beyond

  @Indy nit se radujem niti sam u zebnji. tako je kako je.
 5. msv

  "Insajder"

  (N1) Trninić o večerašnjoj Insajder debati: Pozive odbijali i opozicija i vlast Nisam gledao, ali verujem da je zanimljiva emisija. 😑 Debatuju Srđan Bogosavljević iz Ipsosa i Voja Žanetić, autor LDP-ovog slogana "Ožeži! - Željko Ožegović".
 6. Ras

  Poslednji film koji ste gledali Part II

  Host je napisao dobar post na tu temu, a zapamtio sam samo da se radi o Binoche, ali ne i o kom filmu. Sinoć sam potražio nakon gledanja Kopije, evo ga
 7. gospa buba

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  apostol bio u tom utuku? sent from bubamoto
 8. Indy

  Midterms 2018 and beyond

  Mislim, i sam sam nešto slično napisao, ali kao zebnju, ne razlog za radovanje. On uopšte ne radi "okej" posao, mislim mimo rehabilitovanja svojih psihopatskih ratnih zločinaca, cepanja funkcionišućih međunarodnih mirovnih inicijativa i spaljivanja jedno pola milijarde državnih para na svoje troškove, sistematski je posvećen ekocidu, i u okviru svojih granica, a i globalno. (A tek što se razmahao).
 9. Ravanelli

  Ljaptop

  Hranimo ih da nas obespare :(
 10. Mindaugas Žukauskas

  Premier League 2019-20

  Kiksaće ovo Liverpool
 11. SNARC

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Zna Zeks s koje strane gazda voli da mu se skrotum miluje..Ispekao je zanat.
 12. Dzudi

  Sta citate?

  Završavam "Sarum III tom" Edvarda Raderfurda. Topla preporuka.
 13. Braća Strugacki

  "Dveri" kao politička stranka u Srbiji

  sad u dverima šta sve beše spo, dss i ko još?
 14. Skyhighatrist

  Ljaptop

  Sve znam, ja i gospođa teramo polovnjake već par godina na istu foru, al' sin (čiji je hp star 4 godine zanemoćao, ima geneza na w10 topiku) hoće novi...
 15. Ravanelli

  "Dveri" kao politička stranka u Srbiji

  Jao bas super, reinkarnirana Nediceva sluzbenica Svi ti govnjivi stavovi zamotani u slatku oblandu razumevanja i otvorenosti. Evo sav sam se raspekmezio kako nazadnost, socijane fobija svake vrste, rasizam, fasizam, ljoticeraj, antivaxeraj izgledaju slatko diiiivnoooo Nema tu sta da se postuje. Svako ko promovise Dveri i deli te stavove je zlo ili glup kao kurac
 16. ordi

  pushiti ili popushiti

  jedem šargarepe ko besna
 17. Time Crisis

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Žeks takve stvari radi iz hobija, ne mora ni da mu traži
 18. Mislim da si pobrkala loncice. Ja postujem tebe, ali ne i tvoje politicke stavove. Politicki stav mora biti podlozan sumnji i opovrgavanju. Tvoji politicki stavovi dugorocno nanose stetu ovom drustvu. Umesto da se bavimo inkluzijom LGBT+ osoba, Dveri se zalazu za konfrontaciju sa njima ako oni ne odustanu od svojih prava (tipa da stupe u bracnu zajednicu/partnerstvo/whatever, ili da imaju pravo da govore u ime partnera kad su teske medicinske odluke neophodne...). I da, ovo navedeno mozda nisu TVOJI politicki stavovi, ali su stavovi grupe koju na ovom forumu predstavljas.
 19. Mada moze i Firmino. edit: Šalu na stranu, čestitke na pobedi.
 20. maheem

  Poslednji film koji ste gledali Part II

  Super je taj. Ja pogledao Lisabonsku priču ponovo, prijao, al nešto mi je prekratko trajao
 21. Miljenko

  Kladža pt2

  Holandjani fino otvorili. Liverpool je primio gol, cim sam ih odigrao. Benfica prosla na poluvremenu. Frankfurt i Union Berlin izbaciti iz lige zbog impotentnih napada (narocito potonje, koji su kao imali neku inicijativu). Cak je P1+ tiket blizu, cekam gol na Peruancima (5+ kvota).
 22. mareeee

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Ovaj film sa Pinka je izuzetna reklama za Vladaoca sa N1
 23. Da, i družim se sa prijateljima iz srednje škole koji su pripadnici LGBT populacije. Sasvim su ok. Eto, preko njih znam da veliki broj LGBT osoba ne ide na paradu. Što se obrazovanja tiče, planirano je da se neke 2016-2017. godine uvedu udžbenici za osnovce u kojima bi se promovisale te LGBT vrednosti. Koliko mi je poznato, to je stopirano. I kao član Dveri imam poznanike i prijatelje koji su levičari ili strogo građanski orijentisani. Šalimo se na račun naših političkih stavova. Na forumima mnogo više branim Đilasa, i branim i hvalim. Danas sam se bez potrebe uključila u ovu diskusiju. Zaista više neću da pišem na ovoj temi. Poštujem sve vaše političke stavove, bilo bi lepo kada biste i vi poštovali moje, ako ne može- nikom ništa-sve je ok.
 24. BWA

  Crna Gora

  uh, amfi jako i do samog kraja.
 25. Ravanelli

  Ljaptop

  Ja imam odlicna sa prodavcima polovnih. Ne kupujem vec predugo nove laptopove, jer mi se ne isplati bacati 400e za nesto sto mi sluzi za storage, torrente i neke nezahtevnije operacije. Prodam stari za 100e, kupim "novi" za 200e i to funkcionise besprekorno Nisi to pitao, al ako ti ne treba neki ozbiljan mozes razmisliti i o ovoj opciji
 26. Jimmy Kowalski

  NBA 2019/2020

  Taman se ukljucio u komemoraciju za Jordanov govor. Isplakao se Michael ko dete, a i ja s njim..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...