Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Milogled Bluff

  Euroleague 17/18

  Bolje je svakako u bezbedonosnom™ smislu, ali one imbecile prosto ne mogu da gledam
 3. giuseppe

  Hi-Fi

  Ova Audio Technica je za 50 USD skuplja, ali je Technics 1210 klon, direct drive, mislim da su i nožice podesive, imaš dust cover (što je svakako odlična stvar, ja imam Pro-ject "kabriolet", pa moram non-stop da ga čistim), ima taj Technics šmek, takođe ugrađeno predpojačalo, pristojnu zvučnicu... Moj kum ima prethodnu verziju i vrlo je srećan sa njom.
 4. Mercuzzio

  Muzički hit SP2018

  Iran
 5. MiddleClass

  Liga šampiona 2017/18

 6. Ras

  Hi-Fi

  Sad su kopirali i izgled ruke (ručice) sa Rega gramofona Ako ti se dopada kako izgleda, uz cenu, taj gramofon je opremljen svim praktičnim detaljima, koji olakšavaju rukovanje: automatski start/stop, izbor brzine dostupan na prekidaču (a ne ispod haube, poput mnogih Rega i Project modela), nosač zvučnice se skida, (olakšava skidanje i zamenu zvučnice po potrebi), dolazi sa korektnom zvučnicom (AT91) za koju je rezervna igla dostupna svuda i već decenijama za 20 €/$, ima ugrađeno gramofonsko pretpojačalo, itd... Mislim da jedino nema nogice kojima bi nivelisao gram (ništa neubočijano), pa ti ostaje da obezbediš da podloga bude horizontalna. Kvalitet zvuka nisam u prilici da komentarišem. Možda (ponavljam: možda!) bi Rega P1 zvučala nešto bolje, ali ima stvari koje tu Regu i dodatno poskupljuju: eventualno mat (podloga za ploču) i gramofonsko pretpojačalo ukoliko ga tvoj risiver, ili pojačalo već nemaju ugrađenog. Ako imaš neki salon u blizini, neka ti neko demonstrira kako zvuči gramofon iz osnovne cenovne kategorije, taj AT, neka Rega RP1, ili pak Project. Kakva je kod tebe s/h ponuda recimo Rega P1, ili još bolje P2? Ako je s/h uopšte opcija?
 7. fikret selimbašić

  Srpski film

  Sekula i njegove žene, Seka Sablić komanduje vježbom CZ.
 8. ManicMiner

  Sirija

  Slazem se, ali postoji toliko veoma jednostavnih nacina da se ovakav, izuzetno banalan, propust ne desi, tako da sam veoma skeptican glede nazovi dokaza. Moje misljenje je da je istrazni tim dosao do saznanja koristeci se konvencionalnim metodama, a dato objasnjenje , po sistemu 'nek vidi pucanstvo kako se hakuje u matriksu i dr. robotu' predstavlja zamajavanje zainteresovane populacije.
 9. kipo

  Liga šampiona 2017/18

  Znaš kad bi im Murinjo dao 5. Bila bi grčevita borba na krv i nož do nekih 0:1/ 1:1/ 2:1, Salaha bi izveo u 37-om jer ne pokriva svog beka. Fuck stylish football!
 10. Milosh76

  pogodi nešto o sledećem

  Netacno Sledeci je u poslednjih godinu dana bio u bar u 3 razlicita muzeja
 11. MocaVukotic

  Reprezentacija Srbije

  stojković je u peaku svoje karijere, što je otprilike ovih meseci, došao najdalje do prosečnog golmana, a i inače na toj poziciji kuburimo još od poslednje decenije SFRJ. imali smo vrhunske odbrambene igrače, vezne, čak i napadače, ali golmane nismo otkad ja pamtim fudbal. nekad su nam golmani redovno branili za tim sveta i obavezno bili među top 5 na svetu u tom trenutku (beara, šoškić). i inače u svetu je prošlo vreme velikih golmana, danas se oni gledaju kao jedan od članova odbrane, i verovatno je u tom smislu stojke bolji izbor od bilo kog novajlije, dugo je tu i zna se dobro sa ostalima iz odbrane, što ne znači bog zna šta mnogo, al eto bar nešto. inače je klasični golman koji zavisi od inspiracijekad je inspirisan, na bitnim tekmama, ume da poludi, a baš na mundijalu su sve takve utakmice, pa verujem da je on siguran starter. uz mitrogicerina i matića, možda i jedini siguran.
 12. copkillah

  Liga šampiona 2017/18

  Midl, ti li si?
 13. gospa buba

  New Now eating!

  to je zato shto ih nema. dok ih ima, svadjamo se ^_^ elem taj 'bosanski' u mom svetu uopshte nije bosanski nego se ishlo subotom na pijacu munze da se kupi i u povratku u bezanijsku po razani hleb i josh se iskrnji taj hleb do kuce jer ko ce da cheka. to je bilo doba kad se tekstil ka coshku zvao kekec sent from bubamoto
 14. Today
 15. Anduril

  Sirija

  Pa sad, i ti famozni profesionalci mogu da pogrese i popiju - sve vec vidjeno. Inace, naravno da u demokratiji javnost treba da bude informisana o stvarima koje politicari kriju, ali, jos vaznije je balansirano informisanje, tj. da se ne koriste dupli standardi. U atmosferi propagande, ostrascenosti, korisnih idiota, teorija zavere, demonizovanja medija i kasnije ulicnog nasilja elektorati su u proslosti donosili neke od najgorih odluka za planetu, i to je jedna od najvecih boljki demokratije.
 16. giuseppe

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Danas, eno opšta frtutma, valjda je miting opozicije / lokalnog fronta u 18h.
 17. JozoMujica

  Sirija

  Nevezano za ovaj slučaj, ali se svakakvi propusti dešavaju svima. Često.
 18. Sara

  New Now eating!

  Kad sam bila mala nisam volela kajmak, sipanje mleka kroz cediljku nama je generacijski kod, onda baba taj kajmak skuplja u šolju pa ga posle par dana dobro ulupa i kaže da je to puter, namaže na hleb i preko džem od kajsije, e, tako sam volela Ne znam zašto ali što sam starija sve češće se setim onih kojih odavno nema u mom životu
 19. kipo

  Reprezentacija Srbije

  Meni ide na qrac što na svaku loptu u 16 istrčava. Bar je prije radio, ne gladam ga ima vremena. I što visoko stoji, onaj gol Tijaga s početka, kvalifikacije 2007, me ubio. Reprezentacija je tada puno izgubila što se Klemente konjina odrekao Jevrića.
 20. MiddleClass

  Liga šampiona 2017/18

  Dobra.
 21. ManicMiner

  Sirija

  Meni ovo interesantno, obzirom da sam u struci Dakle, 'supervesti' haker ruske tajne sluzbe, hakuje koristeci dobropoznate IP adrese koje pripadaju sedistu te iste sluzbe, pri tome pacerski zaboravljajuci da ukljuci VPN pre nego se loguje na hakovani account? Ma vazi Disclaimer : ne tvrdim da ruska drzava ne stoji iza provale u mail prepisku Klintonovke, mozda stoji a mozda i ne stoji, ali ono sto znam je da se ovakvi propusti ne desavaju profesionalcima. Nikada.
 22. beta kentauri

  pogodi nešto o sledećem

  netačno, nemam bajs sledeći na poslu koristi lupu
 23. mozzer

  FK PARTIZAN 2017/18

  +1 Iako sam ja prilicno zadovoljan radom Avice i Djukica - zaradjena lova, bodovi za Evropu, krenuli sa razvojem mladih igraca u prvom timu, ipak mi se cini da je zbog raznoraznih pritisaka bolje da dodju Ivic, Sale i - ako moze Tomic na mesto SD. Dogovorice se oni svi nekako i idemo dalje.
 24. Tutankamon

  Vučić, jedno novo i drugačije presidency?

  Kad smrda gostuje u Niš?
 25. Indy

  Jazz

  I jedna mala kreacija u youtubemultiplieru... http://www.youtubemultiplier.com/5ae020998a618-amaying-ponta-de-areia-with-echo.php
 26. Indy

  Hi-Fi

  Ovaj mi izgleda skroz OK
 1. Load more activity
×